Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tinderren ismerkedek, mi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinderren ismerkedek, mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés
Ismerkedek egy sráccal tinderről. Úgy érzem meg van az összhang. Tök jó vele beszélgetni. Tökéletesnek tűnik. DE a tinder biojába is nagyon közvetlen szöveget írt ki. Amiből arra következtetek, hogy ő bizony mindenkivel ilyen közvetlen és tuti nem csak velem írogat. Olyan kettős érzés. De ennek ellenére már messengeren beszélünk, azt azért csak nem adja ki az ember boldog boldogtalannak. Nektek volt tapasztalatatok hasonlóval?

2022. máj. 3. 19:59
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
53%

"Amiből arra következtetek, hogy ő bizony mindenkivel ilyen közvetlen és tuti nem csak velem írogat"

ezt miből számolta ki, matematikus ön?

2022. máj. 3. 20:50
 12/21 A kérdező kommentje:
Yes, Lölö segített.
2022. máj. 3. 21:00
 13/21 anonim ***** válasza:
49%
Egy férfi mindig több vasat tart a tűzbe. Nem vagy különleges neki.
2022. máj. 3. 21:02
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
3 tinder randim volt. Egy legjobb barát egy nagyon jó haver és egy több mint 3 éve tartó párkapcsolat lett belőlük
2022. máj. 3. 23:59
 15/21 anonim ***** válasza:

Sajnos ez a tinder hátránya, nagy a merítés, bármikor találhatnak egy szebbet, jobbat, alkalmasabbat…marad a bizalom.

Adnék neki magamban 1-2 hetet, hogy elhívjon. Ha addig nem teszi, akkor valószínűleg egy másik lány jobban megfogta.

2022. máj. 4. 08:14
 16/21 A kérdező kommentje:

14. De jó! :O mennyi ideig használtad?

15-ös köszönöm így fogok tenni!

2022. máj. 4. 11:32
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Ne kombinald tul ennyire. Ha jo beszelni vele akkor beszelj, ha szeretnel randizni vele akkor randizz es majd eldol mit szeretne. A netes tarskereses ilyen, elvezd smi van, ne tamassz nagy elvarasokat es majd slakul vagy nem.
2022. máj. 5. 11:07
 18/21 A kérdező kommentje:

Ahh köszönöm 17-es :D Minden nagyon túl agyalok.

Egyébként tegnap videó hívásoztunk már, és okésnak tűnik :)

2022. máj. 5. 11:20
 19/21 anonim ***** válasza:

15-ös vagyok. A mostani párommal tinderen ismerkedtünk meg több mint egy éve. Azóta együtt is élünk.

Az első három hetben nem tudtunk találkozni, mert épp covidos voltam, úgyhogy naponta 6-8 órát beszeltunk videohivasban.

Utána találkoztunk élőben először.

Teljesen másmilyen volt még így is, eleinte nem is annyira fogott meg a külseje, de éreztem, hogy sok közös van bennünk, talalkozgatni kezdtünk, egy hónapra rá osszejottunk, 4 hónapja voltunk együtt amikor össze költöztünk, azóta együtt élünk.

Úgyhogy ki lehet fogni, HA tudod, mit/kit keresel! Sok sikert☺️

23N

2022. máj. 5. 16:12
 20/21 anonim ***** válasza:

14-es vagyok.

Összesen amit használtam max 2 hónap lehetett 3 alkalomra el osztva

2022. máj. 16. 13:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!