Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderren ismerkedek, mi a véleményetek erről?
Figyelt kérdés
Ismerkedek egy sráccal tinderről. Úgy érzem meg van az összhang. Tök jó vele beszélgetni. Tökéletesnek tűnik. DE a tinder biojába is nagyon közvetlen szöveget írt ki. Amiből arra következtetek, hogy ő bizony mindenkivel ilyen közvetlen és tuti nem csak velem írogat. Olyan kettős érzés. De ennek ellenére már messengeren beszélünk, azt azért csak nem adja ki az ember boldog boldogtalannak. Nektek volt tapasztalatatok hasonlóval?2022. máj. 3. 19:59
1/21 anonim 

válasza:

Egy férfi simán "kiadja" ha akar valamit...
2/21 anonim 

válasza:

Te nem beszélgetsz több pasassal?
3/21 A kérdező kommentje:
Jogos! :( de nem tűnik ilyen nyomulosnak, nem kér képet se. vagyis egyenlőre ilyen
2022. máj. 3. 20:03
4/21 A kérdező kommentje:
Nem, nem, most már csak vele. A többi beszélgetésem lecsengett. Jobb így egyre koncentrálni
2022. máj. 3. 20:04
5/21 anonim 

válasza:

A tinderen egy csomo ember azert van fizetve,h cseteljen veled. Nagyon sok csak kamu fizetett alkalmazottjuk. Ez tapasztalat.
6/21 anonim 

válasza:

Nekem a tinder nagyon nem jött be bár nem emiatt.
Lehet csak játszik a pasi veled.
7/21 A kérdező kommentje:
Ilyen kamu fizetettel még nem találkoztam. ez tök érdekes. nem is hallottam róla. Kamunak nem kamu mert hangüzeneteket, képeket küld.
2022. máj. 3. 20:11
8/21 A kérdező kommentje:
Mit gondolsz 6-os, honnan lehet megtudni hogy nem játszik? első randin már kiderülne, ugye?
2022. máj. 3. 20:12
9/21 A kérdező kommentje:
Nekem az első párkapcsolatom tinderről volt. és több randin is. valamennyi tapasztalatom van. de nyílván engem is át lehet vágni
2022. máj. 3. 20:13
10/21 anonim 

válasza:

Valóban óvatosan a tinderes randikkal. Nekem is volt rossz élményem, félre ismertem a pasit de akkor már késő volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!