Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért baj a környezetemnek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj a környezetemnek, hogy ilyen pasik jönnek be?

Figyelt kérdés

Pár hónapja ,hogy véget ért a kapcsolatom egy olyan fiúval aki sokkal szegényebb családból származott mint én.

Tudni kell a családomról ,hogy mi átlagos család vagyunk tehát mi sem vagyunk gazdagok meg semmi ilyesmi..

Lényeg a lényeg sokszor megkaptam, hogy csak sajnálatból voltam vele.

Pedig ez nem igaz nagyon is szeretem és nem is emiatt ért véget a kapcsolatunk az anyagiaknak semmi köze a szakításhoz..

A környezetemből viszont mint említettem többen jöttek azzal, hogy én azért jöttem vele össze mert sajnáltam őt.

Nem értem miért nem lehet elhinni, hogy engem nem érdekel, hogy egy srác honnan jött meg a többi hasonló dolgok..

Nekem az sokkal jobban számít ,hogy engem szeressen és elfogadjon úgy ahogy vagyok mint az pl ,hogy legyen kocsija..

Én a személyiségét nézem a fiúnak nem az anyagi helyzetét..

Tudom-Tudom most sokan jönni fognak azzal ,hogy de biztos engem is érdekel az anyagi helyzete viszont én komolyan nem szeretek más pénztárcájába turkálni..

Irritálnak a pénzes, nagyképű srácok nekem sokkal jobban bejönnek azok akik szerényen élnek és nem villognak azzal ,hogy ilyen meg amolyan kocsijuk van..

Nem értem miért kell folyton azt feltételezni ,hogy én azért vagyok bárkivel is mert sajnálom..

Hol van az leírva ,hogy mindenkinek a pénzes pasik kelljenek még akkor is ,hogyha úgy általánosítják a nőket, hogy mindenki a pénzes pasikat szereti vagyis a legtöbbjük..

Miért ekkora baj nekik ,hogy én nem szeretem azokat a pasikat akik villognak azzal amijük van?

2022. máj. 2. 14:00
 1/7 anonim ***** válasza:
83%

Ez valami szépen becsomagolt trollkodás?

A környezeted nyilván tudja, hogy szerettétek egymást, ilyet nem feltételez, hogy sajnálatból vagy valakivel.

Az a kép, meg hogy átlagos lányként te csak kocsival villogó, vagy szegény fiúkkal találkozol nevetséges, átlagos normális értékrendű emberekkel tele a világ.

2022. máj. 2. 14:14
 2/7 anonim ***** válasza:
21%

Én sem szeretem, ha a pasi a kocsijával villog, de azért olyannal nem járnék, akinek nincs..

A rozdaszín ködöt, pedig hamar felváltják a sarga csekkek

2022. máj. 2. 14:33
 3/7 anonim ***** válasza:
60%
Attól hogy apuciék nem toltak alá mindent, még lehet normális keresete. De gondolom nem 30-40éves emberekről van szó. Hogy már saját magának meg tudta volna teremteni az egzisztenciáját.
2022. máj. 2. 15:32
 4/7 anonim ***** válasza:
Valszeg a szuleid többre becsulnek téged, mint te magad, es azt gondolják neked jobb járna. De nem.
2022. máj. 2. 15:52
 5/7 anonim ***** válasza:

Tehát a ronda, alacsony, tanulatlan és szegény csávók jönnek be?????

TROLL ALERT!!!

2022. máj. 2. 17:12
 6/7 anonim ***** válasza:
Miért ekkora baj nekik ,hogy én nem szeretem azokat a pasikat akik villognak azzal amijük van?" Tehát olyan jön be akinek van aprítani valója de nem villog vele. Lényegében ugyan az a réteg, az erkölcsös szavak mit sem érnek ilyen magyarázkodás esetén. Pl nekem sem a beképzelt szép nők ha nem a mulya szép nők jönnek be.. Érted ugyan az ..
2022. máj. 2. 23:45
 7/7 anonim ***** válasza:

"de azért olyannal nem járnék, akinek nincs..

A rozdaszín ködöt, pedig hamar felváltják a sarga csekkek"

Mi az isten köze van a kettőnek egymáshoz?

Inkább pont fordítva lehet arányos a dolog, hisz akinek nincs kocsija, nem kell egy vagyont költeni rá, magyarán könnyebben befizeti a csekkeket.

2022. máj. 3. 08:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!