Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak én vagyok nőként az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én vagyok nőként az egyetlen, akinek nem sikerül párt találnia?

Figyelt kérdés

Szeretném megtalálni a párom, de senkinek sem vagyok elég jó.

Pedig nagyon tudnám szeretni, aki engem választ, nem vagyok önző semmilyen szempontból sem.

Nehéz olyat találni akit valóban érdeklek.

Lehet már mindennel elkéstem...

2022. ápr. 30. 23:04
1 2 3 4 5 6
 31/51 A kérdező kommentje:

29#

Nem szex kell, komoly kapcsolatot szeretnék ami nem külsőségekre épül.

2022. máj. 1. 11:42
 32/51 anonim ***** válasza:
15%
Nálatok nőknél a komoly kapcsolat is a külsőségekre épül. Sőt, az még jobban, mert fel is kell vállalni a barátnők előtt, márpedig egy nem jóképű pasit nem lehet.
2022. máj. 1. 11:53
 33/51 anonim ***** válasza:
42%
Szerintem olyan értelemben mindenkinél a külsőség is szerepet játszik, hogy csak abba leszel szerelmes, azt fogod megkívánni, akinek a külseje neked vonzó. Mindez nem egyenlő azzal, hogy 10 pontos külsőt vársz el tőle. Az emberek többsége átlagos külsejű (Gauss-görbén leírható, mint minden), mégis, egy átlagos, ötös vagy hatos külsejű férfi az egyik nőnek bejön, a másiknak nem.
2022. máj. 1. 11:56
 34/51 anonim ***** válasza:
17%
A kérdezőnek valószínűleg nem jön be, azért van egyedül.
2022. máj. 1. 11:58
 35/51 A kérdező kommentje:

Mindenkit felvállaltam. Vékony, szemüvegest és magas, nagydarab pasit is.

Mégis engem dobtak.

Tökéletes nem vagyok, de nem ítélkeztem senki felett.

2022. máj. 1. 12:03
 36/51 anonim ***** válasza:
70%

30#

Én már itt nem (sem) szívesen ismerkednék pont emiatt

Unalmas már ez a "szépen dumcsizunk meg miegymás" hogy aztán az első képnél lelépjen a csaj.

S akkor még ők sírnak, agyf.szt kapok ilyenkor tőlük, mikor még ők sírnak

2022. máj. 1. 12:17
 37/51 anonim ***** válasza:
22%
Alacsony pasival jöttél már össze? Na látod.
2022. máj. 1. 12:20
 38/51 A kérdező kommentje:
37# igen, de nálam ez a magasságkérdés nem kritérium.
2022. máj. 1. 12:25
 39/51 anonim ***** válasza:
100%

Persze ki hiszi ezt el, egy nő nem talál magának úgy, hogy nem érdekli a külső, magasság, faszméret, pénz... Ilyen nincs. Csak nincs! Lehet nem jóképűeket akartál, de szinte biztos, hogy így is szinten felül keresgélsz, különben már régesrég találtál volna olyat, aki megbecsül téged. Magyarul nagyon ronda lehetsz, de még így is jobbat akarsz magadhoz képest.

Itt is van 1-2 igazi ronda (én is), náluk biztos lenne esélyed. Mondjuk ezek az igazi rondák meg neked nem kellenének, mert hát azért mindennek van határa, ugye!?

2022. máj. 1. 14:04
 40/51 A kérdező kommentje:
Mert olyan nem létezik hogy a velem egyszinten lévők mondanak nemet? Dehogynem.
2022. máj. 1. 15:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!