Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak én vagyok nőként az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én vagyok nőként az egyetlen, akinek nem sikerül párt találnia?

Figyelt kérdés

Szeretném megtalálni a párom, de senkinek sem vagyok elég jó.

Pedig nagyon tudnám szeretni, aki engem választ, nem vagyok önző semmilyen szempontból sem.

Nehéz olyat találni akit valóban érdeklek.

Lehet már mindennel elkéstem...

2022. ápr. 30. 23:04
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
10%
Sok rondának vagy sok jóképűnek? :)
2022. ápr. 30. 23:59
 12/51 anonim ***** válasza:
77%
És most sincs senki, akinek kellenél, aki pont rád vár?
2022. máj. 1. 00:33
 13/51 anonim ***** válasza:
77%
miért mi a baj veled kérdező?
2022. máj. 1. 01:59
 14/51 anonim ***** válasza:
77%
Nem. Rajtad kívül még találtam 2 ilyen nőt. De benne vagy a Top3-ban.
2022. máj. 1. 06:09
 15/51 anonim ***** válasza:
56%

Ez neked a nagyon tudnál szeretni?

Végülis átlag emberhez képest tényleg a toppon vagy, de...

2022. máj. 1. 06:59
 16/51 anonim ***** válasza:
30%
Nem, más nők is vannak, akik irreális igényeket támasztanak, és csak jóval a saját szintjük feletti férfiakat tekintik férfiaknak.
2022. máj. 1. 08:08
 17/51 A kérdező kommentje:

Nem olyanok voltak akiket elképzeltek.

Teljesen átlagos férfiak.

Volt macis, vékony, alacsony, magas, stb. és sosem érdekelt van-e kocsija vagy mennyi pénze van.

Szinte csak olyanokkal ismerkedtem akiknek egyik se volt, mert nem ez érdekelt, hanem hogy legbelül milyen ember.

2022. máj. 1. 08:50
 18/51 anonim ***** válasza:
16%

"Csak én vagyok nőként az egyetlen, akinek nem sikerül párt találnia?"

Nyilvánvalóan az egyetlen

Aki fiatal nőként férfit akar maga mellé komoly szándékkal, annak nagyon botrányosan kéne kinéznie hogy ez ne sikerüljön

2022. máj. 1. 08:55
 19/51 anonim ***** válasza:
13%
Átlagos férfiak = nem tartoztak a felső 1%-ba, de a felső 5%-ba igen.
2022. máj. 1. 08:59
 20/51 anonim ***** válasza:
0%
Épp a napokban lesz a 8. "apácasági" évfordulóm, 2 hónap múlva a 31. születésnapom, szóval nem te vagy az egyetlen, de tény, hogy nem sokan járunk azért így. Mondjuk én nem is szeretnék normál párkapcsolatot, csak szexet, de az sem jön össze, mert - a 18. hsz.-t idézve - meglehetősen botrányosan nézek ki. De komoly kapcsolatnál is meghatározó tényező a nő külseje, szóval lehet, azzal van a gond esetedben is. Akkor is, ha a férfi sem egy matyóhímzés, mert elvárásai attól még ugyanúgy vannak...
2022. máj. 1. 09:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!