Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdenél olyan lánnyal akinek elég sok partnere volt?
Figyelt kérdés
40 pasi kb.
22 éves.
2022. ápr. 30. 16:20
12/36 A kérdező kommentje:
Nem hívnak úgy, de nem szeretném elárulni a keresztnevem.
Miért gondolja mindenki, hogy nem változhat meg valaki 22 évesen?
2022. ápr. 30. 16:52
13/36 anonim 

válasza:

Nem az a kérdés, hogy megváltoztál-e, hanem hogy nem fogom a farkamat egy olyan lyukba dugni, ahol más férfiak már ott hagyták mindenféle vírusaikat, gombáikat és baktériumaikat.
14/36 A kérdező kommentje:
Senki semmilyen gombát és baktériumot nem hagyott bennem. Nem vagyok nemibeteg. :D
Szeretnétek ti olyan nőt magatok mellé aki úgy néz ki, mint én.
2022. ápr. 30. 17:00
15/36 anonim 

válasza:

Jól van, akkor sok sikert, de akkor nem tudom minek írtad ki a kérdést.
16/36 anonim 

válasza:

Nem érdekel hogyan nézel ki. Már az itteni válaszaidból sikít, hogy beképzelt liba vagy, aki kiégett és most "megállapoda". Köszi, de ebből a tortából nem kérek.
Egyet ajánlok: titkoljad, hogy sok partnered volt.
18/36 anonim 

válasza:

Nem kezdenék. Szerintem ez nagyon gáz.
19/36 anonim 

válasza:

40fószer. És még bele se lendült.XD
Ja. Kéne. Majd leviszi a gyereket a játszótérre, és véletlenül beleül egy apukába. LOL
20/36 anonim 

válasza:

Hát ilyen múltal.. Ez kb olyan mint aki börtönbe ült. Hiába mondja h megváltozott, egy ilyennek nem lehet hinni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!