Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Budapesti férfiként van esélyem mélyvidéki szegénységben élő lányra?
Figyelt kérdés
Budapesti lányokat nem érdeklem. Arra gondoltam lemegyek vidékre aztán én leszek ott a messziről jött menő pesti srác2022. ápr. 30. 16:17
11/23 anonim 

válasza:

Az út mentén sokat találsz belőlük, csak pénzbe kerülnek és egyéb problémákat is okozhatnak.
12/23 anonim 

válasza:

Ilyen hozzáállással inkább hagyjad.
13/23 anonim válasza:
Budapesti pasik irhatnak nekem is. De csak aki ott is született. 25/L
14/23 anonim 

válasza:

Van, ezeket tanítják is a szüleik. Hogy fogják meg a pénzes pasikat. Kérdés persze mennyire vagy az. És ha felviszed Budapestre hamar megléphet nálad penzesebbel
15/23 anonim 

válasza:

13 50 éves budapesti pasi is írhat?
16/23 anonim 

válasza:

Hahaha, szerinted nekik nincs internetuk? A legnagyobb putrisoknal is van okosteló, tudjak mire kell vágyni. Ott sem ütöd meg a mércét. Szep csaj nem lesz koztuk, arckrem, dezodor penzbe kerul.
17/23 anonim 

válasza:

Na de ezt mégis hogy? Kiveszel egy hét szabit és kiállsz az út szélére a legjobb gúnyádban egy ismeretlen faluban egy táblával, hogy jutányos árazású fix dugópajtit keresel?
19/23 anonim 

válasza:

Ronda férfi kis pénisszel még belefér?
20/23 anonim 

válasza:

Kis pénisz hogy ne férne bele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!