Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Ti adnátok esélyt egy olyan férfinak, akiről csak ennyit tudtok? (lent)
2021. okt. 1. 10:44
A kérdező szavazást indított:
Nem, ilyenekkel szóba sem állnék
Talán esetleg valamikor
(Meleg férfi vagyok, én igen)
28 szavazat
1/16 anonim 

válasza:

Bölcs férfiú, a magánál hordott kártyán csak pár ezer Ft van, a dollármilliói meg a svájci bankszámláján. Igazából nincs is szüksége pénzre, a tranzakcióit a személyi titkára (20 éves topmodell) intézi.
Én is így csinálom. 😆
38F
2/16 anonim 

válasza:

Szánalmas ez a kérdés. Amúgy nekem volt, amikor ennyi pénzem sem volt, de mégis volt barátnőm. Ő hozott nekem kaját.
3/16 anonim 

válasza:

Viccet félretéve, nekem is volt, hogy ennyi lóvém volt, és akkor már házas voltam. Együtt építettük fel az egzisztenciánkat a feleségemmel, így egymást is jobban megbecsüljük, meg azt is, amink van, mert a nulláról indultunk.
4/16 anonim 

válasza:

Senkinek nem nézem a bankszámláját, viszont az életvitelét igen. Legyen munkahelye, legyen otthona, és ne legyen nagyobb összegű adóssága. Egyébként közös kasszát nem akarok senkivel (40 éves nő vagyok),de adósságba ne rántson bele és a nyakamra se költözzön azért mert nincs tető a feje fölött.
5/16 anonim 

válasza:

Rohadtul semmit nem jelent ez. Épp ezen az adott számláján ennyi van. Lehet, hogy egy másik számlán meg egy másik összeg van, aki nem teljesen hülye, az leköti a pénze jó részét.
6/16 anonim 

válasza:

Mármint, annyit alapján, hogy egy csődtömeg, és az OTP.nél vezeti a számlafiokját? Nem. Nem adnék
7/16 anonim 

válasza:

Jah, ezt az előző felejtette ott... Muta a tiédet :o
8/16 anonim 

válasza:

Igen. Ennyi van az én számlámon is. A másik hatmillió szépen le van kötve egy másik alszámlán, amihez csak netbankon keresztül férek. >:)
9/16 A kérdező kommentje:
Nincs másik bankszámlám (illetve volt egy, amihez kb öt éve nyúltam utoljára, de ott még ennél is kevesebb van).
Mellesleg azóta meg kevesebb pénzem lett, mivel ételt kellett vegyek, hogy legyen mit ennem.
2021. okt. 1. 18:17
10/16 anonim 

válasza:

Örülj, hogy van számlád, nekem még az sincs... és amikor húszezresekkel fizetek, mindig azt gondolják, hogy hamis :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!