Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Ti adnátok esélyt egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Ti adnátok esélyt egy olyan férfinak, akiről csak ennyit tudtok? (lent)

Figyelt kérdés

Ha kizárólag csak ennyit tudtok egy férfiról:

[link]

Kapnék esélyt?

2021. okt. 1. 10:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
“ choro “. Végem van 🤣
2021. okt. 1. 23:09
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Én adtam esélyt ilyen férfinak és láss csodát több mint 2 éve vagyunk együtt. Szóval, ha valakinek fontos vagy igazán annak mindegy, hogy mennyi pénzed van. Az már nagyobb probléma, ha látja, hogy ezen a helyzeten nem akarsz változtatni.
2021. okt. 2. 07:15
 13/16 anonim ***** válasza:
90%
Nem. Aki annyira hitvány, hogy egy bizonylattal mutatkozik be, az mehet az anyagias, felszínes kurvą anyjába. Az ilyen emberek számomra értéktelenek, szellemileg egy nagy senkik.
2021. okt. 2. 09:56
 14/16 anonim ***** válasza:
93%
Mondjuk ahogy látom, anyagilag is.
2021. okt. 2. 09:57
 15/16 A kérdező kommentje:

Megmutattam ezt a kérdést amúgy a nyugat-európai exemnek is kb két hónapja. (Akármennyire hihetetlen, de volt párkapcsolatom egy nyugat-európai nővel, ha magyarral eddig még nem is, mert alapvetően a nők nyugaton sokkal kevésbé anyagiasabbak)

Megkérdeztem tőle, hogy mit gondol erről a kérdésről (a Google fordító igénybevételével), és ő csak ezt válaszolta:

" At least they are honest"

Szóval végül is igaza van az exemnek. Legalább őszintén megmondják, hogy csóró pasival semmit. És nem hülyítenek, hogy így vagy úgy lehet esélyem, holott nem.

2021. dec. 24. 21:05
 16/16 anonim ***** válasza:
Megnézném a jelenlegi anyagi helyzetének a hátterét. Egyedi eset lehet,de én is voltam így miután addig nem akartam a lekötött betétemet felbontani amíg nem fizettem ki a lakásfelújítás összegét. Ha a kérdést feltevő számlájára rendszeresen érkezik a fizetése,nagyobb kiadás után van,nem érdekelne. Egyéb esetben viszont igen. Nem vagyok huszonéves,tapasztalattal a hátam mögött mondom,hogy bármi alakulhat /pl betegség,fedélnélküluség,munkanélküliség/ ami miatt a nyakamon maradhat fillér nélkül egy friss ismerettséges pasi.
2021. dec. 25. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!