Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan prosti, aki ha tudná hogy lúzer férfi megy hozzá, akkor nem fogadná?

Figyelt kérdés
Tudjuk, hogy az úgynevezett "hétköznapi" nők a legtöbb esetben egy lúzer férfit azonnal elutasítanak, a prostik is nők, vajon ha tudják, hogy lúzer megy hozzájuk, előfordul, hogy elutasítják?

2022. ápr. 28. 22:18
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
73%

Engem minden prosti visszautasít, múltkor nagy nehezen találtam egy gombás pinájú, cigány öregasszonyt, na ő fintorogva ugyan, de elvállalt.

28/F incel

2022. máj. 12. 13:34
 22/28 anonim ***** válasza:

21#

És ezt a mesét szerinted ki hiszi el?

2022. máj. 12. 23:34
 23/28 Dzsoki ***** válasza:
63%
Hogy van ez,kedves 21-es? Az incel,nem egy nőgyűlölő,nárcisztikus hetero,fehér férfi? Miért ilyen nővel kell együtt lenned? A többi nőnek is előadtad,hogy gyűlölöd őket,de mégis,szexelnél velük? Te lennél a lúzer? Lehet,de valamennyire,mind azok vagyunk,akik prostikhoz megyünk. Különben,lenne feleségünk. Bár azt hamar megunnánk. Egy évig,én is voltam nős. Nem nekem való! Sok a kötöttség! Szóval kedves kérdező! Lehetséges,de pontosítani kellene,hogy mit értesz lúzer alatt?
2022. máj. 12. 23:44
 24/28 anonim ***** válasza:

Szerintem egy nő döntse el, kivel fekszik le, és kivel nem. Miért kéne lefeküdniük olyannal, akikhez nincs gusztusuk? Azért, mert pénzelik őket? Ugyanmár.

Elég szomorú, hogy nem tisztelik a prostikat. Nagyon nem lehet nekik könnyű, legalább hadd válogassanak.

2022. júl. 4. 07:31
 25/28 anonim ***** válasza:
Bármikor mehetnek bármilyen gyárba dolgozni.
2022. júl. 4. 10:28
 26/28 anonim ***** válasza:
Aha, aki meg gyárban dolgozik, panaszkodik. Rengeteg ilyen ismerősöm van. Amikor javasoltam, menjenek prostinak, mert azok tuti többet keresnek, akkor meg elgondolkoztak rajta.
2022. júl. 4. 10:31
 27/28 Dzsoki ***** válasza:
Akkor azért pontosítsunk! A prosti abból él,hogy eladja a testét. Esetünkben,a luzer férfinek,mik az ismérvei? Mindegyikünk,akik prostihoz megyünk valamennyire luzertek vagyunk,különben lenne feleségünk. Az inkább stimmel,hogy kiírja,hogy bizonyos élekor alatt vagy felett,nem vállal,illetve súly vagy egyéb kikötése van,mégis valaki ennek ellenére odamegy,az persze,hogy el lesz utasítva. Hiszen egy 50 kilós nő,nem fog vállalni egy 100+ súlyú férfit. Egyébként,még egyetlen prosti sem utasított el. Igaz,mivel én láttam a képét,ő az enyémet nem,így nyilván,hogy amikor felhívom,én is elmondom a paramétereimet. 173 magas,90 kilós,58 éves vagyok. Vagyis,már ott elutasítana,nem a helyszínen. Bár,ha egy férfi büdösen,piásan vagy kábítószer hatása alatt van,az persze,hogy el lesz utasítva. Az inkább előfordul,hogy bizony bevállal,de csak egy hüvelyben végzett önkielégítés lett a végeredmény. Ez,bármelyik prostinál is előfordulhat,de jellemzően,a 30 alatti ,vékonyabb lányok esetében van így.
2022. júl. 4. 12:20
 28/28 anonim ***** válasza:
A "lúzer" alatt azt érted, hogy félénk? Az szerintem nem kizáró ok, ellenkezőleg, mivel a félénkebb fiú nyilván nem fog balhézni, erőszakoskodni, megtámadni a szexmunkást.
2022. júl. 4. 16:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!