Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan prosti, aki ha tudná hogy lúzer férfi megy hozzá, akkor nem fogadná?

Figyelt kérdés
Tudjuk, hogy az úgynevezett "hétköznapi" nők a legtöbb esetben egy lúzer férfit azonnal elutasítanak, a prostik is nők, vajon ha tudják, hogy lúzer megy hozzájuk, előfordul, hogy elutasítják?

2022. ápr. 28. 22:18
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
97%
A nagy többségük, kiv. pár luxuscuncit, csak amiatt nem utasítana vissza férfit, hogy az "lúzer", ha pénzt tud belőle keresni... legalábbis ha csak annyit tud róla, hogy más nőnek nem kellett. De olyasmi miatt már utasítanak vissza, ami nagyban tehet arról, hogy valaki nem kell a nőknek. Pl. bűzös test/szájszag, magas fokú igénytelenség-ápolatlanság, borzalmas viselkedés (fenyegetőzés, engedély nélkül taperolás, erőszakosság, a nőről undorító módon való beszéd pl.) stb.
2022. ápr. 29. 11:25
 12/28 anonim ***** válasza:
56%

10# te valami ordító kamu vagy

Mi a hogy rendszeresen visszautasítanak?

Jézusom, ezt el sem tudom képzelni, tuti kamu

2022. ápr. 29. 11:47
 13/28 VincentLaw ***** válasza:
93%
Nekem az egyik ismerősöm, aki szokott járni ilyen helyekre (tudom, most majd megkapom, hogy biztos én vagyok az az ismerős), ő mesélte, hogy van aki szokott válogatni. Mesélt egy konkrét esetet, amikor az illetőhöz kellett felmenni, és csak akkor engedte be az illetőt (többlakásos panel), ha neki kamerán keresztül nem volt az illetővel különösebb baja. Ha nem volt szimpatikus, egyszerűen nem engedte be.
2022. ápr. 29. 15:42
 14/28 Dzsoki ***** válasza:
Kérdező! Nincs ilyen és mégis van. Tehát kiírja,hogy romákat nem fogad,mégis egy roma jelenik meg az ajtóban vagy a kamerán,akkor nem fogadja. Most az egyenlő bánásmódot,meg a többi jogászkodást hagyjuk! Vagy éppen amit írt kizáró tényezőként,de a pacák mégis megy. Tehát,életkor túlsúly,ápolatlanság stb. Szóval,ez nem történik meg,ha a telefonban történő egyeztetéskor a vendég is néhány adatot mond önmagáról. Meg persze akkor is zárva maradhat a kapu,ha jó hangosan ismétled a kapukódot,meg a lakás számát. Az helyett,hogy igen vagy jó,megvan,esetleg stimmel kifejezéseket használnál.
2022. máj. 7. 01:31
 15/28 anonim ***** válasza:
91%

Amelyiknek jól megy az “üzlet” az válogathat melyik vendéget nem fogadja.

Én haveri körökben hallottam olyan esetet hogy ajtónyitás után elküldték a vendéget. Mert a prostinak nem tetszett.

2022. máj. 10. 14:32
 16/28 Dzsoki ***** válasza:
91%
Azt értem,hogy ezen a világon minden van. Nem hallottam olyan esetet,hogy a kuncsaftot elküldte volna a prosti. Ami persze fontosabb,személyesen,nem találkoztam ilyennel. Érdekelne,kicsit konkrétabban,hogy mi alapján küldte el a prosti a vendéget? A kapcsolat úgy történik,hogy a férfi telefonál a nőnek. Már a telefonban van mindkettőnek elképzelése a másikról, a hangszín,illetve ahogy a mondatokat formálja alapján. Mi a meglepetés vagy eltérés,hogy ne jöjjön össze a randi a prosti részéről? Legalábbis,mivel a nő lapján,le van írva,az életkor,súly,magasság adatokkal. Így azért ugyanezeket,de legalábbis egy részét a férfi is elmondja. Amennyiben nem,akkor miért nem? Egyébként,általában lúzerek vagyunk. Amennyiben,nem azok lennénk,nem mennénk prostihoz. Természetesen,kicsit konkretizálni kellene,hogy mit értünk lúzerség alatt? Tehát,kedves kérdező,személyesen ilyet,nem éltem át,de az előttem írók szerint,előfordulhat,hogy elküldi a vendéget a prosti.
2022. máj. 10. 23:33
 17/28 anonim ***** válasza:
85%

Én is rengeteg csajnál jártam már, de egyetlen alkalom volt hogy így "elutasítottak"

Az első alkalommal ugyanis kifejezetten úgy kérdeztem a csajokat hogy "szüzesség elvételt" vállal-e, és erre az első felhivott csaj nemet felelt. Nem vettem zokon, hívtam a következőt aki készséggel fogadott így is.

Utána már nem volt ilyen probléma, egyedül cigóknál láttam hogy őket nem csípik legtöbben, és eleve nem is fogadják őket ezért.

Nyilván a cigó prostik szakosodtak őrájuk, úgyhogy nekik sem kell szex nélkül leélni az életüket, akkor sem ha rondának születnek mint pl. én.

2022. máj. 10. 23:47
 18/28 Dzsoki ***** válasza:
Kedves Kispisti! Mi történt? Milyen oldalról kerestél prostit? A ma legnépszerűbb oldalon,fel van sorolva,hogy ki mit vállal. Csak Budapesten van vagy 100,aki vállal szüzesség elvételt. Ettől még rá kell kérdezni. Nem jobb azokkal kezdeni akik kiírják. Még akkor is,ha ez nálad már múlt idő. Ettől még,jó,hogy írtad. A kérdezőnek és a többieknek,ez lehet jó támpont.
2022. máj. 10. 23:58
 19/28 anonim ***** válasza:

A rosszlányokon kerestem kifejezetten olyan lányt aki ezt szivesen vállalja a kiíras szerint

Ennek ellenére volt az első elutasítás, de az elég különleges eset volt ilyen szempontból.

Biztos félénk volt a hangom, vagy franc sem tudja miért mondott nemet, de nem is érdekelt.

Szexet akartam, és addig kutakodtam amíg meg nem kaptam

Aki nem akar szüzen megdögleni, annak minden lehetősége megvan, akkor is ha ronda

2022. máj. 11. 00:09
 20/28 Dzsoki ***** válasza:
Valóban különleges,ha a prosti kiírja,hogy szűztelenítést vállal,azután meg nem. Egy szűz fiúnak,aki ilyenért hív fel egy prostit,nyilván,hogy félénk a hangja. Amennyiben határozott lenne,akkor találna,normál lányt. Az igaz,hogy aki nem akar szűzen meghalni,annak minden lehetősége,megvan. A szép,meg a ronda,az egy szubjektív kategória. Aki meg már nem szűz,az is találhat kedvére valót. Még mi is,50+ életkorral. A hirdetők,legalább harmadánál,a felső korhatár 99 év.
2022. máj. 11. 00:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!