Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan prosti, aki ha tudná hogy lúzer férfi megy hozzá, akkor nem fogadná?
10# te valami ordító kamu vagy
Mi a hogy rendszeresen visszautasítanak?
Jézusom, ezt el sem tudom képzelni, tuti kamu
Amelyiknek jól megy az “üzlet” az válogathat melyik vendéget nem fogadja.
Én haveri körökben hallottam olyan esetet hogy ajtónyitás után elküldték a vendéget. Mert a prostinak nem tetszett.
Én is rengeteg csajnál jártam már, de egyetlen alkalom volt hogy így "elutasítottak"
Az első alkalommal ugyanis kifejezetten úgy kérdeztem a csajokat hogy "szüzesség elvételt" vállal-e, és erre az első felhivott csaj nemet felelt. Nem vettem zokon, hívtam a következőt aki készséggel fogadott így is.
Utána már nem volt ilyen probléma, egyedül cigóknál láttam hogy őket nem csípik legtöbben, és eleve nem is fogadják őket ezért.
Nyilván a cigó prostik szakosodtak őrájuk, úgyhogy nekik sem kell szex nélkül leélni az életüket, akkor sem ha rondának születnek mint pl. én.
A rosszlányokon kerestem kifejezetten olyan lányt aki ezt szivesen vállalja a kiíras szerint
Ennek ellenére volt az első elutasítás, de az elég különleges eset volt ilyen szempontból.
Biztos félénk volt a hangom, vagy franc sem tudja miért mondott nemet, de nem is érdekelt.
Szexet akartam, és addig kutakodtam amíg meg nem kaptam
Aki nem akar szüzen megdögleni, annak minden lehetősége megvan, akkor is ha ronda
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!