Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tetszem a lányoknak?
Figyelt kérdés
27 évesen próbálkoztam már társkeresőn és valóságban is, de nulla eredmény… 181 cm vagyok, ápolt, intelligensnek mondanak, sokan helyesnek is. De a huszonéves lányoknak nem jövök be.2022. ápr. 28. 17:43
1/15 anonim 

válasza:

Üdv a klubban!
A nők igényeit kielégíteni manapság elég nehéz!
2/15 anonim 

válasza:

Rám is azt mondják, hogy helyes vagyok. Meg olyanokat is, hogy bárcsak olyan pasijuk lenne mint én vagyok, de amikor megjegyzem, hogy én pont olyan pasi vagyok mint én, akkor inkább fintorognak és kimagyarázzák azzal, hogy én csak barát vagyok nekik utána tipliznek. Ebből leginkább azt szűröm le, hogy rondának tartanak.
3/15 anonim 

válasza:

2. Az hogy helyes vagy csak anyit jelent hogy nem merik megmondani hogy nem vagy az. Eleve a nők ilyen gerinctelen félék hogy semmit nem mondnak hogy mi a baj veled!
4/15 anonim 

válasza:

Lehet, hogy nagyon csúnya vagy, csak nem merik elmondani. Te milyennek gondolod magad a kinézeted alapján.
5/15 A kérdező kommentje:
Szerintem nem vagyok csúnya
2022. ápr. 28. 17:58
6/15 anonim 

válasza:

Szerintem valami a személyiségben, talán túl magadnak való vagy. Csak azért mondom, mert én magamon ezt érzem, hogy nem látják, érzik rajtam, hogy nekem különösebben kéne valaki az életembe, teljesen jól el vagyok egyedül és szerintem ez a nőknek idegen, vagy rosszul esik, nem találom rá a jó szót, de idegenkednek ettől, azt szeretik, ha azt látják rajtad, hogy neked ô kell. Én külső szemlelőként ezt látom, hogy aki így van a nőkkel azt szeretik, aki meg úgy, mint én attól idegenkednek.
7/15 anonim 

válasza:

Mutass egy kepet teso. En objectiven megmondom, hogy az vagy-e.
8/15 anonim 

válasza:

Ha randa vagy nincs abban semmi szégyen. Legyen egészséges egzisztenciád az sokkal többet jelent.
10/15 anonim 

válasza:

"Szerintem nem vagyok csúnya"
Én is ezt gondoltam
De a photofheeleren másképpen gondolják: nesze 4/10
Szóval cseszheted ha a nők rondának látnak téged
De ezt szépen meg is figyelheted amúgy a képükön ha veled beszélnek pl. Csak megmondani nem merik mert nincs bennük annyi egyenesség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!