Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknak tetszem, a fiúknak nem. Miért?
27/N vagyok.
Nem tartom magamat különösen szépnek, sőt.
Viszont igyekszem nőies lenni. Fekete testhez tapadó ruhákat hordok, erősen sminkelek, vörös hosszú hajam van, gyakran hordok magassarkút.
Nos, a pasik egyáltalán nem közelednek felém. Sőt, csomó pasi tök bunkó velem meg lekezelő. 3 éve lett vége egy nagyon hosszú kapcsolatomnak, azóta még randizni sem voltam, pedig járok helyekre, Tindereztem, stb.
A lányoknak viszont tetszem. Nem egy biszex csaj ismerősöm mondta, hogy nagyon jól nézek ki meg tetszem nekik. Mindig dicsernek, és sokszor már kellemetlenül érzem magamat. Komolyan, több csaj mozdult rám az egyetemi évek alatt mint pasi.
És nem tudom, miért. Egyáltalán nem nézek ki fiúsan, és 100 százalékig hetero vagyok, nekem nem tetszenek a lányok.
Viszont nem értem ezt a nagy kontrasztot. Tudom kép nélkül nehéz választ adni de ennek mi lehet az oka?
Valamit érezhetnek rajtam? Egyszerűen annyira furcsa ez számomra.
Érdeklődési kör?
Esetleg valami hobby-d van?
Mennyire erős az a smink?
Mennyire válogatod meg a férfiak külső tényezőjét?
Mit keresel egy férfiban leginkább?
Nagyon nehéz így választ adni.
Sok sok dolog van,ami miatt Személy szerint én nem ismerkednék egy lánnyal/nővel,ez inkább jellem kérdése.
Hidd a fiuknak is tetszel csak a lányok ramenosebbek. Ha csak az itteni lezbikakat nezzuk mint wa.wolfot. De amugy nem feltetlen vagy fius csa mert par bi/les csajnak megtetszel beloluk is van sok fele, sokfele izlessel. A sminkelesbol vegyél vissza mert a taszító. Hat igen keo sokat segítene a veleenyezesben, de eloben kellene latni a viselkedesed a stilusod a testbeszeded stb.
F/28
Köszönöm a válaszokat.
Érdeklődési köröm az tág: imádom a videojátékokat, horror filmeket. Olvasok, érdekel a politikai filozófia, februártól boxolni fogok, rajzolok, illetve irodalmat tanítok.
Férfiak téren nincs magas a léc a külsőt illetően: annyi, hogy legyen kémia. Nekem sosem a jópasik meg az öltönyös, gazdag palik tetszettek. Nem mozgatnak meg. Akik nekem tetszettek, ok a többség szerint "csúnya" pasik, Anyukám, barátnőim mind azt mondták, hogy ezek a palik nem hozzám valóak, engem mégis megfogtak. De nekik nem kellek.
Lányok teren meg pont ez az, hogy nem 1-2 közeledik, hanem rengeteg. Konkrétan amikor kollégista voltam, akkor ott majdnem az összes biszex csaj közölte velem valamilyen módon, hogy tetszem nekik: sőt, hogy fokozzam, az egyik elkezdett fogdosni egy bulin, akkor szóltam neki, hogy bocsi de én hetero vagyok és nincs hajlam bennem.
Önkritikám van, régen szépnek számítottam volna, amikor más volt a stílus; most azonban a babarcu, egyenes hajú, nagy szájú pisze orrú lányok mellett eltörpülök.en úgy nézek ki pl, mint a Rém rendes családból Paggie, illetve az Addams Familybol a feleség keveréke vagyok. Fekete minden, a hajam viszont olyan bozontos.
Szexin hangzik amit magadról így leírtál hírtelen, ha esetleg még animeket is nézel tökéletes waifu alap is lehetsz.
Na ne vicceljünk Peggie Bundy meg Morticia Adams kb az idejükben szexbombák voltak, de még mostani szemmel se rosszak.
"erősen sminkelek"
Itt rontod el.
Nálam is próbálkoztak a homokosok egész életemben. Szőrös vagyok, hanyagul öltözködöm, amúgy meg az a "keveset beszél és szúrósan néz" típus vagyok általában, nulla affektálás és pózolás, szerintem a világon semmi bxzis nincs bennem. És mégis. Ezek egyszerűen hülyék, valószínűleg ennyi a magyarázat, kérdező.:)
Azt illetően, hogy a pasiknak miért nem tetszel, nos, vagy a külsőd, vagy a viselkedésed nem elég vonzó, nem ösztökéli őket arra, hogy kezdeményezzenek nálad. Pontosabb válaszhoz többet kéne tudni rólad.
Ilyen velem is volt. Tudom,ezert sminkelsz erosen,h vegyek mar eszre,h nem vagy leszbikus.
Diplomatikusan harits. Mondd a csajnak ,h most alakuloban van egy kapcsolatod.
A voros hajrol olvastam,h megijeszti a ferfiakat. Szinek hatasavsl foglalkozo konyvben.
Probald ki ,h szorakozohelyen hosszu barna parokaban vagy vagy a foton atcsereled a hajszined barnara.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!