Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányoknak tetszem, a fiúknak nem. Miért?
27/N vagyok.
Nem tartom magamat különösen szépnek, sőt.
Viszont igyekszem nőies lenni. Fekete testhez tapadó ruhákat hordok, erősen sminkelek, vörös hosszú hajam van, gyakran hordok magassarkút.
Nos, a pasik egyáltalán nem közelednek felém. Sőt, csomó pasi tök bunkó velem meg lekezelő. 3 éve lett vége egy nagyon hosszú kapcsolatomnak, azóta még randizni sem voltam, pedig járok helyekre, Tindereztem, stb.
A lányoknak viszont tetszem. Nem egy biszex csaj ismerősöm mondta, hogy nagyon jól nézek ki meg tetszem nekik. Mindig dicsernek, és sokszor már kellemetlenül érzem magamat. Komolyan, több csaj mozdult rám az egyetemi évek alatt mint pasi.
És nem tudom, miért. Egyáltalán nem nézek ki fiúsan, és 100 százalékig hetero vagyok, nekem nem tetszenek a lányok.
Viszont nem értem ezt a nagy kontrasztot. Tudom kép nélkül nehéz választ adni de ennek mi lehet az oka?
Valamit érezhetnek rajtam? Egyszerűen annyira furcsa ez számomra.
Nekem pont az ellenkezője van: a férfiaknak tetszem, kb lépten nyomon flörtölnek velem, néha egészen meglepő számomra.
Ellenben a többi nő meg csúnyának tart.
A külsőm pont az ellentéte lehet a tiednek: nőies, de szolid öltözködés, nagyon natúr, szemhangsúlyos smink, semmi színes púder vagy csillám. Az alkatom sportos, az arcom meg Shailene Woodleyéra hasonlít. Szerintem az jön le a külsőmből, hogy nem erőlködöm, hogy felhívjam magamra a figyelmet, vagy másnak tűnjek, mint amilyen vagyok valójában.
Csak egy tipp , de lehet, hogy több pasi ezt preferálja.
De simán lehet, hogy rengeteg pasinak tetszel, csak esetleg nem nyilvánítják ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!