Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van egy ismerősöm, akivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy ismerősöm, akivel nagyon szeretek beszélgetni, ő is velem, de magától sosem ír rám?

Figyelt kérdés
Ha pár naponta ráköszönök, több órás, nagyon mély és tartalmas beszélgetések alakulnak ki. Eleinte fele-fele arányban mindketten kezdeményeztük a kommunikációt, egy ideje viszont csak én írok rá-akkor viszont lelkesen, hosszan beszélget velem. Viszont nekem kínos, hogy az utóbbi időben mindig csak én keresem. Mi lehet az oka ennek?

2022. ápr. 27. 21:31
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hívd el személyes randira, lehet, hogy erre vár.
2022. ápr. 27. 21:36
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Mi a baj ezzel? Te keresed, ő válaszol!

Ha nagyon zavar a dolog, várd ki hogy ő mikor köszön rád.

Ha nem ír, kérdezd meg hogy miért nem..

2022. ápr. 27. 21:40
 3/5 anonim ***** válasza:
23%
Nem érdekled talám?
2022. ápr. 28. 00:34
 4/5 anonim ***** válasza:
50%

Talán nem tudja hogy mikor zavar,hiszen ismer már annyira hogy tudja van egyéb más dolgod is,vagy más ismerőseid akikkel ugyan úgy szívesen beszélgetsz mint vele,és persze neki is lehet több ilyen ismerőse,de ha meg kérdezed biztosan el mondja hogy miért van ez,

De gondolom a kérdés igazából arra irányult hogy esetleg az is lehet hogy fontos lettél neki és többet érez esetleg, szerintem ha így van akkor azt nem fogja be vallani egy könnyen hiszen már régóta ismert gondolom,te sem akarnád el mondani hiszen most jól meg tudtok beszélni mindent kötetlenül,

A legjobb ha úgy látod hogy több is lehetne ebből akkor személyesen el mondod neki mert ha ő eddig nem lépett akkor nem is fog,ha viszont egyikőtök lép és el mondja hogy mi a helyzet akkor a másik is be tudja vallani őszintén az érzéseit,ez el indítja a kapcsolatot valamerre,de persze ez csak egy gondolat és csak én gondolom így.

2022. máj. 1. 08:12
 5/5 A kérdező kommentje:
Végül kiderült, mi volt a háttérben: kőkemény magánéleti problémák, összeomlás stb, illetve önbizalomhiány. Találkoztunk személyesen is, megbeszéltünk mindent, és azóta együtt vagyunk :) Köszi mindenkinek a válaszokat :)
2022. jún. 8. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!