Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tinderen tényleg ennyire meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinderen tényleg ennyire meg kell válogatni hogy mit mond az ember?

Figyelt kérdés

Több mint 100 matchem van, de a legtöbb lány 1-2 üzenet után eltűnik.

Valami rosszat mondok vagy nem ezen múlik egyszerűen csak a bőség zavara miatt hanyagolnak?

Hozzáteszem hogy volt már kamu női Tinder profilom (bocsánat tudom borzalmas vagyok) és tudom hogy 100-ból 90 férfi ezt tolja:

Szia mizu? Lehet veled ismerkedni? Milyen volt a napod? Hogy aludtál? Mit ettél ebdére? Mit csináltál ma? Hétvégén mit csinálsz? Hétvégén mit csináltál? Az tök jó!

Na ezeket kerültem mindig.

2022. ápr. 27. 17:22
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Csak hogy tárgyilagos maradjak: Photofeeleren 8.7-et kaptam a profilképemre. Ez elvileg top 20%.

Match van is elég de nem nagyon írnak vissza.

2022. ápr. 27. 17:48
 12/20 anonim ***** válasza:
Konkrétan mivel indítasz? Így nehéz megmondani, hogy mi a baj vele.
2022. ápr. 27. 18:06
 13/20 A kérdező kommentje:

Próbálom "személyre szabottan" csinálni.

Pl múltkor írtam egy biokémikusnak hogy miért pont a biokémiát választotta, engem középiskolában a kovalenskötés kikészített.

Aztán volt egy lány akinek az volt a BIOjában hogy nem tud ide semmi vicceset írni, és mondtam neki hogy mondjon magáról pár dolgot és segítek megfogalmazni egy vicces biot.

2022. ápr. 27. 18:11
 14/20 anonim ***** válasza:
Hát, arra nem gondoltál, hogy pont az a baj, hogy egyből belevágsz a közepébe? :) Szerintem kell pár sor hogy valaki el tudja dönteni, hogy akar-e időt szánni arra, hogy mesélni kezd egy idegennek. Főleg hogy a nők nagyon sok üzenetet kapnak egyszerre.
2022. ápr. 27. 18:17
 15/20 A kérdező kommentje:
Akkor mit javasoltok? Csak nem a "szia hogy vagy" dolgot nem?
2022. ápr. 27. 18:23
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Igen, érdemes meggondolni, hogy mit írsz, akkor is, ha személyre szabott vagy egyedi, az nem azonnali siker. Sok a sértődékeny ember.

Amit írtál példát - én emiatt nem "offolnálak", de azt is el tudom képzelni, hogy valaki ezt úgy veszi, hogy "dilisnek tart, amiért ezt a tantárgyat választottam" vagy "ezzel az emberrel nem lesz közös témánk, mert egy dolgot jegyzett meg a profilommal kapcsolatban, azzal kapcsolatban pedig azt, hogy mennyire nem érti / utálja".

A másodiknál... valószínűleg nem azért írta oda, hogy "nem tudok ide semmi vicceset írni", mert konkrétan panaszkodna és az lenne vele a célja, hogy valaki segítsen neki. A kéretlen segítséget meg észosztást általában nem szokták szeretni az emberek, sőt sokan még beképzeltnek és bunkónak is elkönyvelnek. Sztem az ilyen szöveget azok írják, akik azt akarják vele kifejezni, hogy "laza vagyok, nem akarok ebbe energiát belefektetni".

Az iránnyal nincs baj, hogy személyre szabott... de ezt érdemes úgy megfogalmazni, hogy nem érezteted azt, hogy ti mennyire mások vagytok / segítségre lenne szüksége, amiben te tudsz majd neki segíteni. Hanem inkább csak érdeklődni és beszéltetni, hogy azt érezze, érdekled, mindenféle egyéb felhang nélkül.

2022. ápr. 27. 19:14
 17/20 A kérdező kommentje:
16-os talán az eddig leghasznosabb válasz amit GYIKon olvastam eddig, köszönöm!
2022. ápr. 27. 19:58
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is 100+ matchem van, volt jópár randim, több lánnyal szex is tinderről. Én kb a matchek 10%-ával számolok mint amiből lesz is valami, a többiek nem válaszolnak, eltűnnek stb. Ehhez kell hozzászokni, a számokról szól az egész. A lányoknak, különösen a csinosabbaknak rengeteg srác írogat, szóval ha akár egyetlen üzeneted is kevésbé jól sikerül akkor már mennek is a következőre.
2022. ápr. 27. 19:58
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Illetve a 16-oshoz kapcsolódva: nem ismered ezeket az embereket akiknek írsz és simán lehet hogy ami élőben tetszene nekik az tinderen nem fog. A kommunikáció 60-90%-a az nonverbális. Simán lehet hogy egy olyan duma amit élőben jól előadsz, az mimika, hanghozrdozás nélkül nem vicces. Lehet hogy kicsit feketébb humorod van, a lánynak meg épp rossz napja és megsértődik. Nagyon nehéz így beletrafálni, teljesen természetes ez a 90%-os hibahatár. Illetve persze van olyan is aki annyira jól néz ki hogy kb bármit írhat, meg van olyan is akinek a vérében van a netes kommunikáció.
2022. ápr. 27. 20:01
 20/20 anonim ***** válasza:

Irogathatsz te akármit, ha nem tetszel a csajnak eléggé.

Ha találkoztok is, amint egy jobb pasi kerül a képbe, egyből offolva leszel.

"Egynek elmegy" alapon jobbra húz, és max akkor vesz elő, ha a jobb matchekkel nem jött össze semmi.

Szóval ilyen C vagy D terv leszel, vagy még az sem.

2022. ápr. 27. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!