Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderen tényleg ennyire meg kell válogatni hogy mit mond az ember?
Több mint 100 matchem van, de a legtöbb lány 1-2 üzenet után eltűnik.
Valami rosszat mondok vagy nem ezen múlik egyszerűen csak a bőség zavara miatt hanyagolnak?
Hozzáteszem hogy volt már kamu női Tinder profilom (bocsánat tudom borzalmas vagyok) és tudom hogy 100-ból 90 férfi ezt tolja:
Szia mizu? Lehet veled ismerkedni? Milyen volt a napod? Hogy aludtál? Mit ettél ebdére? Mit csináltál ma? Hétvégén mit csinálsz? Hétvégén mit csináltál? Az tök jó!
Na ezeket kerültem mindig.
Szép nőknél nagyon népszerű haverjaim miatt látom, hogy milyen, amikor nők írnak először és a legtöbb esetben a "Szia hogy vagy?/Milyen napon volt?" megy tőlük is. Annyira mindegy mit írsz. Kicsit furcsa hogy lehet ilyen sok match-ed, mert ekkora számú match-e csak jóképűeknek lehet Tinderen, ha csak nem húzod jobbra a ronda nőket is.
Az az érzésem, hogy ez egy a sok kamu kérdés közül megint csak.
Annak idején a húgommal azon szórakoztunk, hogy a társkeresőn milyen pasik írnak neki. A húgom a pasik többségét teljesen figyelmen kívül hagyta, nem is válaszolt nekik. Sőt, volt akinek ámuldozott, hogy mit akarnak tőle.
100ból egy nagyon jo arany.
Nekem a reszleges koptatas jott be.
Aki utana megmaradt az joval komolyabb lehetett.
Ettol fuggetlenul van egy fontos szabaly: a profiloddal foglalkozni kell es nem art ha tudod hogy mit szeretnel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!