Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak! Van itt olyan akinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Van itt olyan akinek ez bejön?

Figyelt kérdés

Sajnos eléggé széles csípővel rendelkezem.😞

Ami ellen próbálok kisebb nagyobb sikerrel ,de tenni..

Nem egészségtelenül vagyok teltebb nő csak úgy mond van mit rajtam fogni..🙄

Van itt olyan férfi akit nem zavar? 😊

2022. ápr. 27. 09:59
 1/9 anonim ***** válasza:
82%

Van itt olyan férfi akit nem zavar?

Engem a testképzavar zavar.

Rengetegféle ember van, rengetegféle ízléssel. Én megszámolni sem tudom hányféle női alak tetszett már és próbáltam ki szexuálisan, mindegyiknek megvolt a maga egyedisége, ami miatt vonzónak tartottam.

A lényeg, hogy te legyél békében magaddal, ne nekünk akarj megfelelni. Ha nem érzed így jól magad, akkor tegyél ellene, de ha csak a férfiak véleménye miatt érdekel, akkor megfelelésből dolgozol, ami az önfeladás lépcsőjének első foka.

2022. ápr. 27. 10:04
 2/9 anonim ***** válasza:
96%
Persze hogy van
2022. ápr. 27. 10:10
 3/9 anonim ***** válasza:
91%
Nekem mindig is bejöttek a telt nők, volt nem egy telt párom.
2022. ápr. 27. 10:16
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Minden nőtípusnak meg vannak a rajongói! A maszkulintól kezdve a csontsovány+melletlenen keresztül, egészen a húsos csajokig mindekinek! A baj az, hogy ha valkinek valamelyik kategória nem jön be, azt nagyon erősen tudják degradálni. Ezt nem lenne szabad. Ez a legfőbb oka, hogy a mai fiatalok a testképzavar és a megfelelési kényszer miatt mentálisan nagyon rossz állapotban vannak.

Hiába mondanám, hogy ne figyelj azokra a hangokra amik a Te alakodat negatív színben tüntetik fel, ha azok a hangok túl erősek és szándékosan cafatokra akarják tépni a maradék önbizalmadat is. Igenis nyomot hagy a legapróbb megjegyzés is. Pedig biztosan meg fogod találni azt a pasit, aki úgy imád téged ahogy vagy.

By the way .... széles csípő-nagy mell kombó nekem példál az álomnő!!!

2022. ápr. 27. 10:19
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem kimondottan tetszene
2022. ápr. 27. 10:24
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Jelen.
2022. ápr. 27. 10:28
 7/9 anonim ***** válasza:

Nem egészen érthető hogy a széles csípő mit is takar

Puszta testalkati sajatosság néhány kiló felesleggel, vagy inkább kifejezetten arra a területre híztál el?

Ugye abszolút nem mindegy melyikről van szó

Amúgy egyik sem túl gáz: ha testalkat az még sokaknak bejöhet, ha testsúly akkor pedig le tudsz még adni belőle bőven

2022. ápr. 27. 10:39
 8/9 anonim ***** válasza:

Vékony nő vagyok, 110-es csípővel, mondjuk nekem a fenekem is olyan “bubblebutt”, kerek és feszes, hála az edzésnek. Derekam 60, mellem 90. Eddig minden férfi odáig volt értem😄

Az a kérdés, hogy elhízottan széles a csípőd, vagy a csontszerkezeted ilyen. Ha az utóbbi, mint nekem, meg vagy áldva. Csak nadrágot venni pokoli nehéz

2022. ápr. 27. 11:44
 9/9 anonim ***** válasza:
A kérdés elég troll-alarm, elég csak körbenézni a felnőtt oldalakon, hemzseg az ilyen nőktől (M.Malloy, Randalin stb. sokat keresnek ezzel, kihasználva egyes emberek ostobaságát), valószínűleg nem azért, mert senki nem bírja őket.
2022. ápr. 27. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!