Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mik a nők elvárásai, mi a véleményetek a nők elvárásairól?

Szereld meg a csapot!
Legyél vicces!
Ne nézegesss más nőket!
Ezek a legfontosabbak. Ja, és legyél jóképű!

Legyen a férfinek lakása, de inkább háza. Legyen jó kocsija, jó állása, jó fizetéssel, amit majd a nő "segít" beosztani.
A férfi szulei vagy a temetőben, vagy legalább három megyével arrébb legyenek.
Ezek alapelvárások, és ami szomorú,hogy tapasztalat több férfitől hallottam.

Nekem ezek:
- ne legyen függősége (drog,alkohol,cigaretta)
- ne legyen agresszív
- legyen hűséges
- legyen munkája
- valami fogjon meg benne
Az évek során erre szűkült a lista, mégis nehéz a pártalálás. Úgy látszik már ebből a négyből is el kell engednem egyet. Vajon melyik legyen? :D

A 4# nagyon tetszik: jön a jelentéktelen elváráslistával amelyek látszólag semmit sem tartalmaznak, bárki átmegy rajta.
Aztán ha figyelmes az ember akkor észreveszi a buktatót: az utolsó pont a jollyjoker, ami mindent visz. Abba ugyanis bármi belefér, bármi mást is elvárhat ami megfogja. De attól hogy így véka alá rejted az elváráslistadat, még nem fog megkurtulni, szóval ez nem jött be neked
Nyugodtan fogalmazd meg az elvarásaidat, és ne próbáld így elrejteni őket, mert csak magadat próbálod becsapni, de nem fog sikerülni.

Nekem ezek:
- Szeressen
- Legyen bújós
- Vagy okos legyen vagy csendes
- Legyen kb korombeli (+-10 év)
- Ne legyenek feketék a fogai
- Ne okozzon bennem stresszt (agresszivitással, elvárások folytonos sulykolasaval, veszélyes életvitellel)
- Legyen hűséges (tehát ne szexeljen mással és ne legyenek romantikus érzései mások iránt, a szemét természetesen használhatja)
Az elvárásokról meg az a véleményem, hogy az idő, az élethelyzet, egyéni tapasztalatok meg a genetikából fakadó faktorok határozzák meg őket a választott gondolkodásmódot kívül. Pl. én nem várom el, hogy legyen munkája egy férfinak mert fenn tudom tartani kettőnket, és ez általában átmeneti dolog szokott lenni: ha akar dolgozni akkor fog, ha nem akar akkor nem fog vagy alkalmi munkákban tengődik. A lustaság még nem olyasmi ami zavar, megértem és elfogadom ha minden más rendben van - egy olyan nő aki szülni akar, vagy proaktív, vagy nem keres sokat, vagy hagyománytisztelő, stb. persze nem így áll a kérdéshez, de engedhet másban (pl. mondhatja, hogy mindegy a férfi kora).
UI: az ismerkedős privátokra nem reagálok a válaszom kapcsán, hiszen az is azt állítja, hogy rendelkezik a fent említett tulajdonságokkal akire ezek nem igazak (nem nehéz kábítani, ha tudja mit kell mondani).

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!