Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20-30 ev koruli nők mik az elvarasaitok anyagi javakban tarskeresenel?
Bontsuk 2 reszre ezt a dolgot mar 2 dolog is erdekelne
A kerdes
Ha csak szimplan ismerkedtek egy pasival akkor mi az szint amit elvartok fizetesben,lakasban/hazban,autoban?
B kerdes
Milyen fizetesnel,lakasnal/haznal,autonal lennetek hajlonadoak elnezni a ferfi minden hibajat h emiatt jarjatok vele?
A- normál szintet, nem tudom hová lehet ezt ragozni
B- ez valami vicc akar lenni?
1-es!
Ez nem vicc, vannak ilyen nők! Nem is kevés.
B kérdésre a válasz: nincs az a pénz, hogy minden hibáját elnezzem. Ha valami annyira zavar, hogy nem tud belathato időn belül valtoztatni rajta, én meg szarul érzem magam miatta, akkor úgyis szakítani fogok.
Ami az A kérdést illeti:
Én csak annyit várok el a másiktól mint amit magam is nyújtani tudok. Ez a minimum szint. Ez 300 nettó fizu, autó nekem nem kell, a lakásárak meg úgy elszalltak, hogy esélytelen, hogy egyedül venni tudjon hitel nélkül, legyen talpraesett, eszes/ravasz.
De összessegeben a személyisége/eletvitele/ertekrendje stb legyen olyan vagy nagyon hasonló mint az enyém.
A kérdés:
Nem várok el semmi olyasmit, amit én ne tudnék nyújtani, hiszen így érzem igazságosnak.
B kérdés:
Nincs az a pénz, amiért lelkileg tönkretenném magamat egy számomra taszító jellemű férfival.
A: Ugyan annyit várok el, mint ami nekem is van. Legyen kocsija és lakása/elegendő félretett pénze egy lakásra.
B: Nincs ilyen összeg
Amikor összejöttem a mostmár feleségemmel 22 éves volt.
Mamahotelben laktam, anyukám rozsdás Opel F Astráját használtam ha kellett, és a fizetésem kiemelkedő 70e forint volt.
8 hónappal első randi után költöztünk közös albérletbe.
Még egy évig nem nőtt a fizetésem.
Egy évvel ezután összeházasodtunk.
6 hónappal később vettünk egy nagypolgári lakást a belvárosban, szülői segítség nélkül, de az állambácsi azért bőkezű volt.
Kocsim azóta sincs, ha kell ott az öreg F Astra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!