Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 20-30 ev koruli nők mik az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20-30 ev koruli nők mik az elvarasaitok anyagi javakban tarskeresenel?

Figyelt kérdés

Bontsuk 2 reszre ezt a dolgot mar 2 dolog is erdekelne

A kerdes

Ha csak szimplan ismerkedtek egy pasival akkor mi az szint amit elvartok fizetesben,lakasban/hazban,autoban?

B kerdes

Milyen fizetesnel,lakasnal/haznal,autonal lennetek hajlonadoak elnezni a ferfi minden hibajat h emiatt jarjatok vele?

2022. ápr. 16. 21:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Hogy tudjon úgy partner lenni a dolgokban, amiket együtt csinálunk, hogy nem kényszerülünk hozzá közös kasszára. Tudja állni a maga részét, ne egy felkapaszkodós, jól helyezkedős csicska legyen.
2022. ápr. 16. 22:29
 12/18 anonim ***** válasza:
62%

Számomra meg nincs az a pénzt, amiért ne tartanám meg a többi szempontot, amit elvárok. Mint mondtam, külön kasszát várok el. Magyarul nem profitálok abból a pénzből többet, mint ő az enyémből. Szóval megfelelő külső és megfelelő belső nélkül nincs kapcsolat.

Munkahelyet sem vagyok hajlandó váltani egy jobb bérért. Mondhatnak bármekkora összeget, ha nem vagyok bejelentve, nem tudok szakmailag fejlődni, nem dolgozhatok 8 órás rugalmas munkaidőben, akkor nincs üzlet. Annyit keresek most is, amennyi pénz nekem kell. Adják meg a többi dolgot, amire azon kívül szükségem van és akkor beszélünk

2022. ápr. 16. 22:32
 13/18 anonim ***** válasza:
94%

Fizetés: Éljen meg belőle, ne nélkülözzön, az összedobott fizunkból tudjunk néha kimozdulni, megvenni ezt-azt. Én 280 nettót keresek...

Ház/lakás: Jó ha van, de nem feltétel.

Kizáró ok: Mamahotel. Itt nem arra gondolok, hogy a szüleivel él, mert én is velük élek, hanem ha anyuka főz, mos, takarít rá és nincs egy önálló döntése sem.

Autó: Nem fontos, de jogsi legyen.

Kifejtve: Nekem van jogsim és kocsim is, de utálok vezetni, félek, rosszul megy, nagyon ritkán veszem rá magam és olyankor is életveszélyesnek érzem a helyzetet. Jó lenne ha kettőnk közül az egyikőnk biztosan mozogna a volán mögött és nem lennénk tömegközlekedésre utalva. Ha biztos sofőr a kocsimat is vezethetné...

2022. ápr. 17. 03:16
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, 14 éve van jogsim, 34 vagyok, biztosan vezetek a legtöbb megyei jogú városban vagy megyeszékhelyen is, de a fővárosban képtelen vagyok (igaz évente kétszer járok csak arra). Egyszerűen lehetetlen a sávváltás, dudálnak, elém kanyarodnak, nem engednek át ha mennék a másik sávba. Ha ott vezetnék minden nap x éve, akkor gondolom nem lenne baj. De így?
2022. ápr. 17. 11:55
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem most 29 évesen teljesen mások az elvárásaim, mint 20 évesen voltak. 20 évesen annyi számított csak, hogy ne nekem kelljen mindig finanszírozni a mozit, most meg azért ennél kicsit komplexebben látom az életet.

Jelenleg azt várom el, hogy legyen benne potenciál. Nem kell milliomosnak lennie és nem is kell saját hitelmentes ingatlan (ilyen árak mellett?? Nyilván nem), de éljen relatíve függetlenül (albérletben vagy szülőknél nem számít, de önfenntartó legyen, magáról gondoskodjon), tudjon félretenni, legyen megtakarítása, ne vágja földhöz ha új hűtőt kell vennie vagy valami. Lehessen vele tervezni, közös életben gondolkodni. Én is dolgozom már régóta, szóval ha szülni megyek, nem arról van szó, hogy semmilyen juttatást nem kapok (bár azért jelentősen kevesebbet egy idő után, sajnos), de azért mégis csak kiszolgáltatottabb helyzetbe kerülök, akaratlanul is függök a pasitól, szóval igenis szempont, hogy ilyenkorra is legyen egy védőhálónk.

Az autó nem szempont. Kb semennyire. Én tudok vezetni bár autóm nekem nincs, Budapesten élek, millió carsharing szolgáltatás elérhető, ha szükséges két kattintással tudok magamnak autót "varázsolni". Ha neki van saját, csak annyi számít, hogy legyen normálisan karban tartva, ne lássam a földet menet közben lehetőleg a lábam alatt :D Meg így érted, normális autó legyen, amivel megbízhatóan és biztonságosan tud(unk) közlekedni.

Olyan viszont nincs, hogy "minden" hibáját elnézem bizonyos összegért. Vannak hibák, amikkel együtt tudok élni, de ez pénztől független, nyilván én sem vagyok tökéletes, az én hibáimmal is együtt kell élnie neki is ugyanúgy :D Viszont olyan hibákkal, amikkel képtelen lennék együtt élni (agresszív, alkesz, ver, a nő számára alsóbb rendő lény, mittudomén, ezek csak a durva példák), azokkal akármennyire is gazdag, nem lennék hajlandó megbirkózni.

2022. ápr. 20. 18:20
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Hülye kérdés, hülye válaszokkal. Pesten nem tud vezetni... Kinek kell ilyen béna nő úgy mégis?!
2022. ápr. 20. 18:42
 17/18 anonim ***** válasza:
#13 Szeretek vezetni,havi szinten minimum 15 ezer km vezettem, minden féle időjárási viszonyok között,belföldön és külföldön is több országban,én aztán el vinnélek mindenhová is ha hagyod? 🙂
2022. ápr. 21. 23:34
 18/18 anonim ***** válasza:

#14 Ez más városokban sincs másképp,Bukarest rosszabb,de egész Romániában ez megy jó részt, szabály szerűen le dudálnak ha faluban be tartod a sebességéget.

Milánó,München,Bécs és még sorolhatnám, minden hol vannak ilyen helyzetek,nem csak Budapest ilyen.

2022. ápr. 21. 23:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!