Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az itteni felhasználók csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az itteni felhasználók csak interneten élnek és nem járnak a való életben?

Figyelt kérdés
Ha alacsony a fizetésed nem lesz normális nőd, ha kövér vagy nem lesz normális barátnőd stb., közben az életben csomó csúnya kövér csóró pasinak csinos vagy átlagos barátnője van.
2022. ápr. 26. 15:29
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
80%

Nem én követelek bizonyítékot, és egyébként meggyőzni se én akarlak, én csak arra reagáltam hogy te írtad hogy bizonyítsuk. Csak megkérdeztem hogy ezt hogyan képzeled el.

Ha fotót küldök az eleve jogokat sért, de még ha pl. az ismerősöm még bele is egyezne, akkor is annyit írnál hogy beállított kép.

Szóval hogy képzeled el a bizonyítékot? :D

2022. ápr. 26. 15:49
 12/22 anonim ***** válasza:
14%

Ez a lány a szintjéről választott, egyik sem okos és külsőre is egy szinten vannak. Mutass egy ilyen csajt egy ronda férfival és lehet elkezdek hinni a mesében :)

[link]

2022. ápr. 26. 15:50
 13/22 anonim ***** válasza:
87%

12

Persze, mindenki arra vágyik, hogy egy névtelen, netes trollnak bizonyítson bármit is...pont leszarja mindenki szerintem, mit gondolsz/hiszel.😂 Úgyse számít semmit, mivel nem is ismerünk..

Mielőtt összekevernél valakivel, most kommentelek ez alá a kérdés alá először.

2022. ápr. 26. 15:56
 14/22 anonim ***** válasza:
25%

Ennyi, tipikus gyk-s agyhalott színvonal.

Nem tetszik egy válasz, lepontozzuk.

A csúnya kövér csóró pasik kedves barátom, nagyrészt a szintjükön lévő nőkkel vannak, vagy pedig egyedül.

Semmiképp sem csinos nőkkel, mert azok nem őket választják, hanem a tőlük jobb pasikat.

Ez ilyen, most hiába vered itt magad, hogy te bezzeg ismered xy-t aki nem egy nagy szám, mégis jó nője van.

Igen van ilyen is, de nem ez az általános.

Kivétel erősíti a szabályt.

2022. ápr. 26. 15:59
 15/22 anonim ***** válasza:
61%
Na megint itt tartunk. Luxuskategóriájú csajt linkel valaki, és veri a nyálát hogy nem lát ilyet ronda pasival. Hát ilyet nem is fogsz. Ez nem a szimpla szép kategória, az átlagostól is fényévekre van, pedig még az arcát sem látni.
2022. ápr. 26. 16:13
 16/22 anonim ***** válasza:
34%

Oké akkor azt állítom rólad, hogy ronda vagy és innentől ez tény. Csak mert valaki interneten állított valamit mindenféle bizonyíték nélkül és akkor ezt mostantól mindenki el fogja hinni :). Csak mert.

Vagy ha ez a válasz nem tetszik neked, akkor alább megtalálod az ún. "scientific method" definícióját. Röviden, ha valaki felállít egy hipotézist, akkor azt verifikálni kell, különben honnan tudod, hogy úgy van-e (következő lépés, hogy predikciót képzel...). Ezért fontos, hogy ha valaki állít valamit, akkor legyen bizonyítéka.

[link]

2022. ápr. 26. 16:14
 17/22 anonim ***** válasza:

Az csak egy szép lány semmit több. 7-es által linkelt lány meg mondjuk, hogy talán átlagos. Viszont a kérdező *csinos* nőkről is tett állítást, az pedig nem a 7-es videójában szereplő az egyszer biztos.

2022. ápr. 26. 16:21
 18/22 anonim ***** válasza:

16

Jó, azt állítod ronda vagyok..és? Még a felhasználó nevem sincs kint (neked sem amúgy), tehát egy másik kérdés alatt se fogják tudni hogy engem itt személy szerint lerondáztál. Ezáltal a valós életemre, személyemre még ennyi befolyással se lesz az, hogy valaki egy netes fórumon rondának nevezett.

2022. ápr. 26. 16:26
 19/22 anonim ***** válasza:
25%

Rosszul gondolod. Nekem extrém jóképű barátaim vannak (több száz nőjük volt már a felső kategóriából) így látom milyen az, ha valaki jól néz ki. Ők több szép nőt elvisznek egyszerre (nem egy időben). Szabadidejük függvényében kb. 1-5 nővel szoktak foglalkozni úgyhogy minden szép nőnek jut felső kategóriás férfi. Soha életben nem láttam még felső kategóriás csajt rondával.

2022. ápr. 26. 16:56
 20/22 anonim ***** válasza:
76%
Eltaláltad, és ezért is végtelenül frusztráló hogy pont ezek az emberek írják ki a legtöbb kérdést.
2022. ápr. 26. 18:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!