Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az itteni felhasználók csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az itteni felhasználók csak interneten élnek és nem járnak a való életben?

Figyelt kérdés
Ha alacsony a fizetésed nem lesz normális nőd, ha kövér vagy nem lesz normális barátnőd stb., közben az életben csomó csúnya kövér csóró pasinak csinos vagy átlagos barátnője van.
2022. ápr. 26. 15:29
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
76%

Vagy csak luxusboltok előtt kukkolják a luxy cicababákat egész nap.

Vagy csak trollkodnak / provokálnak.

2022. ápr. 26. 15:34
 2/22 anonim ***** válasza:
14%

"csúnya kövér csóró pasinak csinos vagy átlagos barátnője van"

Ó igen, a csúnya férfi szép nővel misztériuma... Úgy látszik most én leszek a soros, megkérlek téged, hogy mutass legalább 1 példát a való életből (sugar baby-k kizárva). Sokan járunk az utcán köztük én is és még soha nem láttam ilyet. Pl. Pesten lezavarok egy BKV kört és rengeteg ember jön velem szembe mégse látok ilyet. Úgyhogy jöhetnek a példák, cáfolj meg.

2022. ápr. 26. 15:36
 3/22 anonim ***** válasza:
92%
Itt az incelek szívesen izgatják egymást! A való életben incelekkel nem találkozik az ember, gyk-n meg csoportosan.
2022. ápr. 26. 15:37
 4/22 anonim ***** válasza:
89%

Te most komolyan azt követeled, hogy random magánemberekről töltögessünk fel fotókat? Vagy milyen példát vársz?

Csak mert nekem több ismerősöm is ilyen kapcsolatban van, de természetesen nem fogom kiplakátolni őket a gyakorira....

2022. ápr. 26. 15:38
 5/22 anonim ***** válasza:
27%

Akkor mégis hogy szeretnéd bizonyítani az állításod. Mert ennyi erővel én is mondhatnám, hogy lapos a Föld, te meg mondanád hogy hülyeség, de ha be tudom bizonyítani... Ugye érted.

Egy szép nő mégis miért állna le egy rondával, ha válogathat a legjobbak közül!? Já?

2022. ápr. 26. 15:41
 6/22 anonim ***** válasza:
Egy része valóban elkeseredett, más része rájátszik az incelségre, meg vannak akik direkt provokálnak.
2022. ápr. 26. 15:42
 7/22 anonim ***** válasza:
66%

2-es Azt hogy? A civil embereknek személyiségi jogaik vannak!

Itt van egy youtuber, a srác anyagi helyzetét nem tudom, de mielőtt megírod már nincsenek együtt, de jó pár évig igen.

https://www.youtube.com/watch?v=Vbf0bR7qo1c

2022. ápr. 26. 15:43
 8/22 A kérdező kommentje:
2. konkrétan 3 párt tudnék neked mutatni, hova küldjem, mert ide nem fogom kitenni őket..
2022. ápr. 26. 15:45
 9/22 anonim ***** válasza:
12%

Ez a kérdés csak provokáció.

Te nem élsz a valóságban haver.

Attól mert te láttál 1-2 ilyet, még nem jelenti azt, hogy ez a jellemző.

Hülye lenne egy csinos lány ronda kövér pasit választani, mikor kaphat sokkal jobbat is.

2022. ápr. 26. 15:46
 10/22 A kérdező kommentje:
9. Sajnos pont ez az, nem jut minden nőnek jó pasi amikor jóval több a csinos nő mint a jo pasi
2022. ápr. 26. 15:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!