Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az itteni felhasználók csak interneten élnek és nem járnak a való életben?
Vagy csak luxusboltok előtt kukkolják a luxy cicababákat egész nap.
Vagy csak trollkodnak / provokálnak.
"csúnya kövér csóró pasinak csinos vagy átlagos barátnője van"
Ó igen, a csúnya férfi szép nővel misztériuma... Úgy látszik most én leszek a soros, megkérlek téged, hogy mutass legalább 1 példát a való életből (sugar baby-k kizárva). Sokan járunk az utcán köztük én is és még soha nem láttam ilyet. Pl. Pesten lezavarok egy BKV kört és rengeteg ember jön velem szembe mégse látok ilyet. Úgyhogy jöhetnek a példák, cáfolj meg.
Te most komolyan azt követeled, hogy random magánemberekről töltögessünk fel fotókat? Vagy milyen példát vársz?
Csak mert nekem több ismerősöm is ilyen kapcsolatban van, de természetesen nem fogom kiplakátolni őket a gyakorira....
Akkor mégis hogy szeretnéd bizonyítani az állításod. Mert ennyi erővel én is mondhatnám, hogy lapos a Föld, te meg mondanád hogy hülyeség, de ha be tudom bizonyítani... Ugye érted.
Egy szép nő mégis miért állna le egy rondával, ha válogathat a legjobbak közül!? Já?
2-es Azt hogy? A civil embereknek személyiségi jogaik vannak!
Itt van egy youtuber, a srác anyagi helyzetét nem tudom, de mielőtt megírod már nincsenek együtt, de jó pár évig igen.
Ez a kérdés csak provokáció.
Te nem élsz a valóságban haver.
Attól mert te láttál 1-2 ilyet, még nem jelenti azt, hogy ez a jellemző.
Hülye lenne egy csinos lány ronda kövér pasit választani, mikor kaphat sokkal jobbat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!