Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy alig van likeom meg matchem Tinderen ha elvileg sok nőismerősöm szerint jóképű vagyok?
Senkivel nincs nincs semmi probléma az ismerősei szerint.
Aztán mégis mindig az van, hogy nem néznek meg a csajok, ha elhívsz egy lányt valahova rögtön leráz, csak haverként kezelnek stb
Nyugi, nem vagy te jó pasi, csak nem akarnak megbántani.
A tinder "beáraz" sajnos.
Majd tényleg úgy gondolod, hogy a lány "barátaid" elmondják a szemedbe az igazságot? Ne legyél buta. Tinder a legjobb hely, ahol a tényleges értékedet meg tudod kapni. Olvass a sorok között.
Viszont tisztázzunk valamit. Like-ról beszélsz vagy tényleges match-ről? Előbbi ugye az, hogy kinek tetszettél, de te még nem swipe-oltad semerre (ha előfizetsz, akkor ugye ezt megmutatja), utóbbi meg...
A férfiak nemzetközi átlaga egyébként, ha átlagos kinézetű vagy akkor kb. 100 right swipe-ból kapsz 1 match-et. Minél jobban nézel ki ez annál több. Már eleve az a tény, hogy *van* like-od azt jelenti, hogy nem lehetsz bűnronda. Viszonyításnak én bűn ronda vagyok és 1-2 dagadt nőn meg 1-2 ázsiai prostituálton kívül abszolúte nem volt nem hogy match-em, de még like-om se. Ehhez viszonyíts.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!