Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menyi ideig fér bele ha a nő passzív ismerkedéskor?
Figyelt kérdés
Most leginkább online ismerkedésről van szó.
Menyi ideig kell egy férfinak egyoldalúan szórakoztatonak lenni, és vinni a beszélgetést?
Persze érthetők az alap elvárások.
-férfi kezdeményezzen
-a férfi legyen humoros, kedves, értelmes.
Óké
De mikor jön el a pont ahol az adott nő passzivitása már nemet jelent.
2022. ápr. 25. 07:55
2/9 FoxtrotLidérc válasza:
Hogyan fogalmazzam meg... Ha nyitsz, és úgy érzed: Ezerrel lapátolod az energiát bele adott személybe, de mintha feneketlen kutat próbálnál megtölteni, nincs igazi kommunikáció, nincsenek beszélgetések, három tőmondat/óra "sebességgel" ír (esetleg az idő múlásával egyenes arányosan/exponenciálisan pedig csökken az írási sebessége) mindig minden körülmények között, találkozót hiába hozod fel, folyton halogat, akkor hagyd el. Ha érdekled, akkor ő is érdeklődik. Ő is benne van a talikban. Ő is akar veled beszélni. Keresi a kontaktra (akár online, akár telefonon, akár élőben) a lehetőségeket rá. Ha csak úgy "van", az nem elég.
4/9 anonim válasza:
Ha szimpatikus tényleg a férfi, akkor a 2. beszélgetés után én is ugyan úgy nyitottam/kezdeményeztem.
„Menyi ideig kell egy férfinak egyoldalúan szórakoztatonak lenni, és vinni a beszélgetést?"
Mellesleg semmi sem kötelező.
N
5/9 anonim válasza:
Szerintem semeddig sem fér bele. Ha az első szóváltásoknál sem érzed azt, hogy a lány különösebben érdeklődne, aktívan visszakérdezne, szeretné előrébb vinni a beszélgetést, akkor felesleges energiát pazarolni rá. Nő vagyok, a magam részéről egész biztosan állíthatom, hogy ha valakivel nem akarok ismerkedni, akkor ha válaszolgatok is neki, azok az ilyen tipikus egy-két szavas, semmitmondó válaszok lesznek, nem érdeklődök, későn válaszolok, majd idővel egyáltalán nem. Ha meg tetszik a pasi, akkor én is viccelődök vele, kérdezek, mesélek, már az első pillanattól kezdve. Szóval szerintem fordított esetben én egy pár percnél/óránál tovább biztosan nem erőlködnék, ha nem viszonzott a lelkesedésem.
6/9 A kérdező kommentje:
4. Persze hogy nem.
De ha az ember párkapcsolatban van akkor tenni kell érte.
2022. ápr. 25. 08:22
7/9 anonim válasza:
Én azt tartom legvalószínűbbnek, hogy az adott nő azért passzív veled, mert egyszerre ismerkedik több férfival a neten, s ezek közül nem te vagy a favoritja. (Az ilyesmi sajnos a netes ismerkedésekben teljesen szokásosnak számít.) Más szóval csak azért válaszolgat tessék-lássék módon, hogy talonban tartson addig, amíg kiderül, hogy a neki legjobban tetsző férfival összejön-e a dolog. Az igazságot persze nem meri megírni neked, mert fél, hogy otthagynád, s elveszíteni sem akar. Ilyen helyzetben neked kell eldöntened, hogy ezt a halogató játszmát meddig bírod cérnával.
8/9 anonim válasza:
Hát ha sokáig nagyon passzív akkor inkább enged el azzonal nem szabad itélkezni mert egy csajnak ezer baja lehet dilis mindegyik, gondolom tudod hogy milyen egy érdeklődő nő na sokáig nem olyan veled akkor lapát jöhet a next girl
9/9 anonim válasza:
Pár órácska, vagy mondjuk az első találkozás.
Nagyon hamar lehet érezni, hogy megvan e a kölcsönös szikra.
Ha nincs meg, akkor fölösleges folytatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!