Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az hogy a legtöbb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy a legtöbb lány nagyon passzív ismerkedéskor?

Figyelt kérdés
Tehát semmi sem érdekli, nem tud semmit, minden a férfin áll. Hogy menjen a beszélgetés, programok stb
2021. okt. 28. 08:54
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
97%
Nem tudom miért ennyire passzív a legtöbb lány, de én pl. hagytam is azt, akivel nem ment gördülékenyen az ismerkedés. Úgyis találtam olyat, akin látszott, hogy érdeklem, azzal párkapcsolat is lett mindig. Neked is ezt tanácsolom.
2021. okt. 28. 09:00
 2/19 anonim ***** válasza:
98%
Valószínűleg azért passzívak, mert nem jössz be nekik.
2021. okt. 28. 09:03
 3/19 anonim ***** válasza:
81%

1. Nem jössz be nekik. Nehezen emészhető, de sajnos lehet ilyen is.

2. Nem biztos, hogy ők egyáltalán szeretnének ismerkedni. Kivéve akkor, ha társkeresőről van szó. Én nem akarok ismerkedni, ezért nem is vagyok fent egyetlen társkeresőn sem, mégis minden héten betalál egy pali.

2021. okt. 28. 09:07
 4/19 anonim ***** válasza:
97%
Az a lány, akit valóban érdekelsz, az nem passzív. Egyébként csak elvisel, és várja, hogy lekopj.
2021. okt. 28. 09:08
 5/19 anonim ***** válasza:
74%

Mert azt tanultam h a ferfinak kell udvarolnia kitartoan keresnie a not. Es mert szamomra ez jelzi h komolyan erdeklem es nem csak dugni akar.

Es mert egy random pasi nem igazan erdekel. Majd akkor fog ha odatette magat. Ha latom rajta h erdeklem es a passzovitasom mellet is fent akarja tartani az erdeklodest.

Eddig mindig sikerult olyan fiut majd ferfit talalnom akinkek nem nyug az udvarlas. En ettol erzem nonek magam!

2021. okt. 28. 09:36
 6/19 anonim ***** válasza:
93%

Ezt a kérdést kb hetente felteszi valaki.

Ha egy lány passzívan viselkedik veled, azzal próbálja sértés nélkül jelezni feléd, hogy nem érdekled őt.

2021. okt. 28. 09:38
 7/19 anonim ***** válasza:
29%
Csinálj vmi hasznosabbat inkább ne az életunk hercegnők szórakoztatására pazarold az energiád.
2021. okt. 28. 09:44
 8/19 anonim ***** válasza:
*életunt
2021. okt. 28. 09:48
 9/19 anonim ***** válasza:
29%
Teljesen egyetértek az 5-össel. Nem értem, hogy miért mondja mindenki azt, hogy nem érdekli az adott lányt a srác.
2021. okt. 28. 10:49
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Velem az a baj,hogy tul nyitott vagyok.:) 27l
2021. okt. 28. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!