Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy nő hány éves korától...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nő hány éves korától kezdi elveszíteni az értékét a férfiak szemében?

Figyelt kérdés
Most családalapításra gondolok elsősorban, nem arra, hogy megd*gná-e vagy sem.

2022. ápr. 25. 06:08
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
#10 szerintem nyugodtan bemásolhatsz, akkor hinnék neked.
2022. ápr. 25. 08:10
 12/26 FoxtrotLidérc ***** válasza:
97%
Nem fogok gyökereknek magyarázkodni. :))) Kellemes napot! ^^
2022. ápr. 25. 08:12
 13/26 A kérdező kommentje:
100%, hogy nő vagy :). Szép napot.
2022. ápr. 25. 08:14
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindegy h nő e?

Igaza van.

2022. ápr. 25. 08:16
 15/26 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem egy jó nő, akinek a személyisége is jó, később. Anyum az 50es évei elején jár, csinos és fiatalos és mondja is meg látom is, hogy sok férfinak tetszik.
2022. ápr. 25. 08:32
 16/26 anonim ***** válasza:
90%

Én sem értem, miért ez a téma, teljesen igaza van. Meg vannak fiatalon is meddők, akkor ők 20 évesen is "értéktelenek" lesznek a piacon? Leértékelt áru, akiket a pókhálós sarokból kell előhalászni? Haha, jó vicc.

Értelmes férfi szemében a nő értéke nem a korától (és nem is a termékenységétől) függ, azok meg, akik ilyen kategóriák szerint "beáraznak" egy másik emberi lényt, szerintem jobb is, ha elkerülik a női lakosságot.

2022. ápr. 25. 08:32
 17/26 anonim ***** válasza:
47%
2: PLUSZ EGY!!!44
2022. ápr. 25. 08:50
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

Aki gyereket szeretne, az nem 40 és 50 közötti nőket fog keresni, ez tény.

Én 48 éves vagyok és senkinek a kedvéért nem szülnék több gyereket, de nem érzem úgy hogy csökkent az értékem. (Nem is keresek senkit, de ha úgy alakul az életem akkor biztos hogy nem keresnék olyan férfit aki gyereket akar és ők se keresnének engem. És ez jól van így.)

2022. ápr. 25. 08:55
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Azért azon lovagolnak, hogy nő e vagy férfi mert full igazat beszél és ezt nem akarják beismerni, inkább belékötnek😄 Az én értékemet nem más fogja meghatározni..
2022. ápr. 25. 09:31
 20/26 anonim ***** válasza:
73%

Mi határozza meg egy ember értékét? Egyáltalán van/lehet értéke egy embernek? Ha igen akkor ennek mi a mértékegysége? Miben mérjük valaki értékét, mint ember? Mihez képest tud ez az érték nőni/csökkenni?

A kérdést inkább úgy kellett volna feltenni, hogy hány éves kortól kezdenek el az emberek lemondani a családalapításról, ha addig nem jött össze. Vagy valami hasonló megfogalmazás szerencsésebb lett volna.

Szerintem 40 felett már eléggé necces a gyerekvállalás (első gyerek), szóval én ezt mondanám. Bár elvileg 35 felett már veszélyeztett terhességről beszélünk. Szóval szerintem érdemes legkésőbb 30 éves korig bevállalni az első gyereket, ha valaki szeretne (nő). Férfiaknál talán nincs ennyire limitálva a dolog, de azért jobb ha fiatalabb a férfi is.

2022. ápr. 25. 10:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!