Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfinak többet kell keresnie mint egy nőnek, ha igen, akkor körülbelül mennyi a nettó jövedelme legyen egy férfinak vagy nem lehet így összegre ezt lebontani, a nők ezt mennyire nézik ismerkedés során?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 24. 19:19
1/9 anonim válasza:
Ha igen, akkor gondolom adott helyzettől függ.
(Nem ugyanannyi bért kap az összes nő.)
2/9 anonim válasza:
Komolyan nem értem, miért kell ennyi kérdésben ezeken a fizetéseken rágódni. Nem ezen múlik a dolog. Gondolj bele logikusan, a nők ma már többségében azt szeretnék ,ha nem lenne különbség fizetésben a nemek között, ha ez így van, akkor nyilván azt se fogják elvárni, hogy egy férfi többet keressen náluk, különben önellentmondásba kerülnének.
Egyébként meg ha az anyagias nőkre hajtasz őket sem a fizetés fogja érdekelni, hanem a vagyon.
3/9 anonim válasza:
Én többet keresek a páromnál (én vagyok a nő) úgyhogy semmit nem “kell”.
4/9 anonim válasza:
Magyarországon átlagosan a férfiak 18%-kal többet keresnek mint a nők. Az ilyen kérdések, és mentalitás csak fenntartják a “wage gap”-et
5/9 anonim válasza:
Én átlagosan keresek. (Netto 400) Ugyanezt a keresetet szintén elvárom!
6/9 A kérdező kommentje:
Az átlag feletti..itt a médián bér ami 250, ennyi az átlag...
2022. ápr. 24. 21:41
7/9 anonim válasza:
250 az elég karcsú szerintem is. Az atlag inkább 4-500 között van jelenleg
9/9 anonim válasza:
Ettől még, nyelveket beszélő, diplomás értékes embereknél ennyi az átlag! De nem feltétlen a diploma a minden!... elég csak egy jó szakembert megnézni! Ott is minimum ennyi a kereset! Egy nulla ambiciós gyárimunkás, valóban ennyit keres, nyilván ő nem az én célcsoportom társkereses szempontjábol!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!