Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem még lehet barátnőm?

Figyelt kérdés

Eddig csak egy lánnyal randiztam, de nem lett belőle semmi sem.

Csókig sem jutottam el senkivel.

Már nagyon megszeretném élni ezeket a dolgokat egy olyan lánnyal aki szeret, de már 24 éves vagyok.

2022. ápr. 24. 16:02
 1/5 anonim ***** válasza:
50%

Nem lehet!

Most jobb?

2022. ápr. 24. 16:04
 2/5 anonim válasza:
28%
Te is szűz maradsz minimum 30 éves korodig. Én is addig voltam szűz.
2022. ápr. 24. 16:04
 3/5 anonim ***** válasza:
24%

Hat itt lassan elindul az incel-vonat.... Aztan 40-ig meg sem all....

37F incel

2022. ápr. 24. 16:11
 4/5 anonim ***** válasza:
65%

Lehet hogy lesz, lehet hogy nem lesz.

Az ismerkedés csak tőled függ, a döntés meg csak a csajtól.

Ez egy ilyen játék, ha esetleg kétségeid lettek volna... :,D

2022. ápr. 24. 16:16
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Lehetni lehet, csak nem biztos, hogy pont az fog téged akarni, akit te is akarsz. Velem legalábbis mindig ez volt, sok lánnyal lehetett volna kapcsolatom, de azok pont nem voltak sose az eseteim, ezért sokáig inkább visszautasítottam őket. Aztán 26 évesen vesztettem el a szüzességem egy olyan lánnyal,akibe nem voltam szerelmes, de már úgy voltam vele, hogy belemegyek a dologba,lesz ami lesz. Egy darabig együtt voltunk, aztán szakítottunk. Nem sok értelme volt az egésznek. Az az igazság, hogy a barátnő témára felesleges rágörcsölni, mert azt bárki találhat, viszont sajna lejjebb kell hozzá adni az igényeket, ami valakinek megy, valakinek nem. Nekem például nem megy, így inkább egyedül vagyok.
2022. ápr. 24. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!