Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 éves nőként van még értelme keresni a szerelmet?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 24. 01:12
11/23 anonim válasza:
33 vagyok, 30 évesen még adtam eselyt pròbàlkoztam. Sajnos csak még nagyobb pofàra esés lett a vége lelkileg és anyagilag is padlòn :(
Én nem tudlak biztatni.
12/23 anonim válasza:
na még egy hülye...
ha ebből az oldalból indulna ki minden élő ember akkor 30 felett már senki nem keresne társat magának...
13/23 anonim válasza:
A macska a legjobb dolog a világon. Elnézem a két kandúromat a gyönyörű fénylő selymes bundájukkal, zöld szemeikkel, ez mindent visz nàlam.Tehát nem kell állandóan lenézően nyilatkozni azokról, akik szeretik az állatokat. Nagyon jó, hogy léteznek. Az élő világ részei.
15/23 anonim válasza:
Ha a szerelmet keresed, sose találod meg. A pasit keresd, akiben látod a lehetőséget.
17/23 anonim válasza:
Öreg vagy, mit akarsz mèg ennyi èvesen?
18/23 anonim válasza:
Volt egy 31 eves nő ismerosom, alig varta, h az elso pasi aki osszejott neki, az teherbe vágja.
19/23 anonim válasza:
Most meg 34 evesen válni akar a nő.
20/23 anonim válasza:
Én 43 éves férfiként keresem, nyilván a saját korosztályomból, szóval a nálad idősebbeknek is van értelme keresgélni. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!