Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti járnátok 30-as korú, bölcsész diplomás, kormányablakos hapsival, ha cafeteriával 300 nettót hazavisz? Ha bejön persze, úgy kérdem.
Kinézet számít csak. Én IT területen dologzom, beszélek 3 nyelven folyékonyan, egyetemi diplomám van, sokszorosát keresem a te fizetésednek. Tippelj hány nőm volt eddig ;).
Még egy aluliskolázott gyári munkásnak is van nője a saját szintjéről. Pénz meg 10 millió körül indul. Annyiból már ki tudsz fizetni egy felső kategóriás sugar baby-t, akit nem érdekel a külsőd. Ha annyi nincs, akkor meg marad a kinézeted, ami pedig predesztinál téged, hogy milyen szintű nőknél van esélyed.
21
Igen, mert a külsővel szemben támasztott elvárásaid az egekben vannak! De nyugi, nekünk nőknek (mármint a nem tökéletes külsővel rendelkező nőknek) ugyanúgy szívas a társkeresés! Mondhatni, lehetetlen
21 vagyok. Nos akárhogy is nézel ki biztos vagyok benne Tinderen és élőben is százszám találnál magadnak, mert nő vagy. Viszont ha neked is csak a felső 10% kell, mint a szép nőknek, akkor persze te se fogsz. Így megy ez. Saját szinteden keresgélj te is.
Nekem Tinderen szó szerint 1 match-em se volt. Egy sem. Pedig a nők kb. 50%-a tetszett. Szerintem nem kockáztatok sokat, ha azt mondom, neked jó ha 100-ból 1 faszi tetszett ott.
Amúgy melléktörténet és kb. mindent leír, hogy mi számít ma a lányoknak, de puncs.hu-n még fotó nélkül is sokkal több sikerem volt, mint rendes társkerőn vagy élőben, pedig nők szerint kinézet kb. huszadlagos :). Onnan tudom egyébként, hogy mennyibe kerül egy felső kategóriás sugar baby.
Ja, persze azt elfelejtettem mondani, hogy ronda vagyok, nagyon :).
"Én csak angolul beszélek középfokon"
Hat pedig a bolcseszektol tobbet varna az ember.....
37F incel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!