Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ilyen igénytelenek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen igénytelenek a férfiak a társkeresés terén?

Figyelt kérdés
Azt veszem észre hogy a férfiaknak szinte mindegy csak valamilyen nő legyen már nekik. Oké azért nagyon csúnya extra kövér nőket annyira nem akarják de még ők is elkelnek. Valamiért egy férfi örül ha egy átlagos nő akar tőlük valamit. Miért nincsen a férfiaknak nagyobb igénye hogy a nő igenis csinos legyen , ne szüleinél lakjon, legyen autója, legyen egzisztenciája, legyen esze stb.
2022. ápr. 23. 17:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
49%

"Mérnök urak, meg IT-managerek meg hát...nincsenek oly sokan"

Én mindkettő vagyok egyszerre. Hidd el nem keresek annyit, hogy érjek vele bármit is. Kinézet számít egyedül. Ha 10 millió környékén keresnék, akkor esetleg már lenne esélyem szép nőknél.

2022. ápr. 23. 20:19
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Ebben a mai, gusztustalan, hedonista világban inkább rá se nézek már a nőkre, hanem egyedül boldogulok. :)
2022. ápr. 23. 21:35
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
mert a férfiak többsége nem szereti a felszínes nőket akik mindig szídnak valakit az életben ha meg nincs kit szekálni ráállnak a férfira és kikergetik az örületbe , ezért inkább a földön járó aranyos postán dolgozó erzsivel jön össze.
2022. ápr. 24. 04:42
 14/14 VincentLaw ***** válasza:
23%

Át tudom érezni IT szoftverfejlesztőként.

2022. ápr. 25. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!