Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igénytelen emberek, ti könnyen találtok párkapcsolatot? Milyen neműek vagytok és mi az oka a higéniátok elhanyagolásának?
Azért teszem fel a kérdést mert sok ezzel foglalkozó kérdést látok mostanában olyan emberektől akik itt meghúzzák a határt, kétlem, hogy így lehet társat találni.
Mielőtt átmenne sárdobálasba az egész, én nőként vagyok igénytelen, mert lemondtam a pártalálásról, nem célom senki csúfolása.
Szerinted hány igénytelen fog válaszolni? :D
Igen, ők is találnak. Vagy ideig-óráig egy normálisat, vagy hosszútávra hasonlóan igénytelent. Zsák a foltját,
Én vállalom!!
Nekem a legnagyobb ellenségem a takarítás, lehet mondjuk ez abból fakad, hogy agyilag kattant vagyok, de komolyan mondom inkább füvet nyírok, vagy lefutok 10 km-t, csak azt ne kelljen. Nekem valamiért fáj a takarítás. Borzasztó nehezen veszem rá magamat, pedig a mosogatás már sikerült mentálisan lerendeznem magamban, azt azonnal megcsinálom, akármit is készítek. Ez van. 🤷♂️😅
Még anno édesanyámmal éltem, volt egy deal közöttünk, hogy bármit megteszek,csak takizni ne kelljen. Szó szerint fél napot álltam sorba és intéztem inkább az ügyeit (meghatalmazással), csak azt ne... Nekem amúgy is jól mennek az ilyen jellegű feladatok, ő meg azt gyűlölte mindég is. 😅
Én is nő vagyok, ronda, emiatt esélytelen a pártalálás, és ennek okán, illetve az ebből fakadó depresszív állapotból kifolyólag vagyok az. Nem durván, csak olyan szinten, hogy akkor szarok bele, nem vasalgatom a hulladék szerkezetű hajamat, hanem összefogom, nem szenvedek sminkkel, úgyis ocsmány a fejem, jól van az natúran is, cseszek tartani a brutál diétát, össze-vissza mindent megeszek, úgyis 50 kg alatt maradok, a mellem sosem "nő ki", ilyesmi.
Szerintem az igénytelenség hátterében mindig van egy depresszív vagy azt nagyon megközelítő állapot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!