Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Igénytelen emberek, ti könnyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igénytelen emberek, ti könnyen találtok párkapcsolatot? Milyen neműek vagytok és mi az oka a higéniátok elhanyagolásának?

Figyelt kérdés

Azért teszem fel a kérdést mert sok ezzel foglalkozó kérdést látok mostanában olyan emberektől akik itt meghúzzák a határt, kétlem, hogy így lehet társat találni.

Mielőtt átmenne sárdobálasba az egész, én nőként vagyok igénytelen, mert lemondtam a pártalálásról, nem célom senki csúfolása.

2022. febr. 28. 02:52
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Könnyen találok, csak nem számomra megfelelőt, mert ebben nem vagyok igénytelen.

Fiú vagyok. Nincs elhanyagolva a higéniám, sőt sokkal higénikusabb vagyok, mint más.

2022. febr. 28. 12:43
 12/12 anonim ***** válasza:

én a személyes higiéniára, megjelenésre, étkezésre, egészséges életmódra, még testmozgásra is ügyelek, viszont a szobám egy depression nest, tehát kb. 1 éve nem sikerült rendesen kitakarítani és megtartani egy adott szintet, pedig jól tudok takarítani, de odáig pár havonta egyszer tudok eljutni, hogy rendet rakjak. tervezek egyébként terápiára is eljutni, de a gyógyulás hosszú idő. én amúgy nehezen találok párkapcsolatot több okból, a depressziós tüneteim is közé tartoznak, viszont bárkit megismerek akár baráti, akár más szempontból felvállalom előttük hogy hogy élek, viszont nem szívesen hívnék meg senkit, ha mégis akkor lehet hogy előtte napokig takarítanék. :(

és amúgy nem igénytelennek tartom magam, ez a kifejezés mélységesen degradáló, az viszont igaz hogy a környezetemet elhanyagolom, és ez depressziós tünet. de lesz majd jobb is.

2022. aug. 30. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!