Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen igénytelenek a férfiak a társkeresés terén?
Óóóóóhhhhh. Biztos azért vagyok nem extrém kövér, átlagos, autóval, lakással, munkahellyel rendelkező nőként évek óta egyedül.
Szerintem nem igénytelenek a férfiak ennyire, csak ha pusztán szexről van szó.
Biztos hogy pasi vagy… Rohadtul nem kelnek el az átlagos vagy csúnyább nők, minden pasi a csinos nőkre meg és ha okos is és jó az anyagi helyzete az ajándék… a csúnyább nőket meg mind pattintják az ilyenekért.
Üdv egy csúnyább nő ;)
+
a fogalmazásodból ítélve igen...férfi lehetsz.
#3as vagyok, hogy értsd, erre jó egy pasinak kb bárki, ez tény:
Az üzenet előzménye:
A kérdésre írt válaszod: Miért ilyen igénytelenek a férfiak a társkeresés terén?
"Biztos hogy pasi vagy… Rohadtul nem kelnek el az átlagos vagy csúnyább nők, minden pasi a csinos nőkre meg és ha okos is és jó az anyagi helyzete az..."
Az üzenet szövege:
én kinyallak és meg baszlak
—— ——
De aki kapcsolatra vágyik az marad egyedül…
Miért sajnálod a párkapcsolatot a kevésbé csinos nőktől ?
Mi rosszat tettek ők neked ?
Egy rakás férfi láthatatlan a nők számára. Önbizalom hiány, előnytelen testalkat, "tutyimutyiság", kiszámíthatóság. A Hobótól a Hajtók dala tökéletesen leírja ezt a férfi réteget.
Övék a lepattanó, ha jut, már boldogok, még ha sárkány is. Nagyon fiatalon rájönnek, hogy hol a helyük. Nem viszik sokra az életben, ha kicsúszik a lábuk alól a talaj, hajlamosak lezülleni, leépülni. Ők a vasárnap reggel a köpködő teraszán 5C fokban is ücsörgő arcok a nagyfröccsel.
Van egy kis réteg, akik hasonló képességgel, de hatalmas pofával és vastag bőrrel lőnek mindenre, aminek pna van a lába között. Ezek írják a #3-asnak külön írva az igekötőt az igétől az ajánlataikat. Ha nem lennének ilyen tolakodók, a primitívségükkel ők is elsüllyednének a nagy láthatatlanságba.
A tökösebb férfiak, akik nem tartoznak ebbe a rétegbe, vagy idejében megházasodnak, vagy mindig akad számukra időszakos kapcsolat. Az intelligens nők őket akarják, ők meg válogatnak, sajnos a külső alapján főleg.
Amíg ők azt nézik, milyen lába van, mekkora feneke, milyen cicik, addig a nők azt, hogy van-e jogsija, jól fizető munkahelye, nem dobálja-e szét a zokniát, humoros-e, értelmes, ízléses, stb. Lássuk be, bitang jó nők vannak a titkárságtól a beszerzésen át a minőségellenőrökig szinte mindenhol. Mérnök urak, meg IT-managerek meg hát...nincsenek oly sokan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!