Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ilyen igénytelenek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen igénytelenek a férfiak a társkeresés terén?

Figyelt kérdés
Azt veszem észre hogy a férfiaknak szinte mindegy csak valamilyen nő legyen már nekik. Oké azért nagyon csúnya extra kövér nőket annyira nem akarják de még ők is elkelnek. Valamiért egy férfi örül ha egy átlagos nő akar tőlük valamit. Miért nincsen a férfiaknak nagyobb igénye hogy a nő igenis csinos legyen , ne szüleinél lakjon, legyen autója, legyen egzisztenciája, legyen esze stb.
2022. ápr. 23. 17:02
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
78%
Azért, mert különben a 90%-uk egyedül maradna. Valakinek az alsó kategóiát is el kell vinni. Nőkre is igaz ez. Sok kénytelen beérni kevéssel is, különben egyedül marad.
2022. ápr. 23. 17:06
 2/14 anonim ***** válasza:
79%

Óóóóóhhhhh. Biztos azért vagyok nem extrém kövér, átlagos, autóval, lakással, munkahellyel rendelkező nőként évek óta egyedül.

Szerintem nem igénytelenek a férfiak ennyire, csak ha pusztán szexről van szó.

3/14 anonim ***** válasza:
63%

Biztos hogy pasi vagy… Rohadtul nem kelnek el az átlagos vagy csúnyább nők, minden pasi a csinos nőkre meg és ha okos is és jó az anyagi helyzete az ajándék… a csúnyább nőket meg mind pattintják az ilyenekért.

Üdv egy csúnyább nő ;)

4/14 anonim ***** válasza:
22%

+

a fogalmazásodból ítélve igen...férfi lehetsz.

2022. ápr. 23. 17:08
 5/14 anonim ***** válasza:
75%
Mert akkor a legtöbb férfi szingli lenne
2022. ápr. 23. 17:14
 6/14 anonim ***** válasza:
64%

#3as vagyok, hogy értsd, erre jó egy pasinak kb bárki, ez tény:

Az üzenet előzménye:

A kérdésre írt válaszod: Miért ilyen igénytelenek a férfiak a társkeresés terén?

"Biztos hogy pasi vagy… Rohadtul nem kelnek el az átlagos vagy csúnyább nők, minden pasi a csinos nőkre meg és ha okos is és jó az anyagi helyzete az..."

Az üzenet szövege:

én kinyallak és meg baszlak

—— ——

De aki kapcsolatra vágyik az marad egyedül…

2022. ápr. 23. 17:16
 7/14 anonim ***** válasza:
93%
Én egyedül vagyok mert nem vagyok Mr. Armani de magam alá akkor se szívesen választok. Viszont úgy látom hogy a flexelő ismerőseim olyan csajokkal járnak akik miatt nem vagyok irigy.
2022. ápr. 23. 17:18
 8/14 moozygoo ***** válasza:
54%

Miért sajnálod a párkapcsolatot a kevésbé csinos nőktől ?

Mi rosszat tettek ők neked ?

2022. ápr. 23. 17:55
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Életem első és egyetlen (igaz, plátói) szerelme egy "átlagos" lány volt, visszahúzódó, de kedves, intelligens, számomra szép és csinos.
2022. ápr. 23. 19:16
 10/14 anonim ***** válasza:
57%

Egy rakás férfi láthatatlan a nők számára. Önbizalom hiány, előnytelen testalkat, "tutyimutyiság", kiszámíthatóság. A Hobótól a Hajtók dala tökéletesen leírja ezt a férfi réteget.

Övék a lepattanó, ha jut, már boldogok, még ha sárkány is. Nagyon fiatalon rájönnek, hogy hol a helyük. Nem viszik sokra az életben, ha kicsúszik a lábuk alól a talaj, hajlamosak lezülleni, leépülni. Ők a vasárnap reggel a köpködő teraszán 5C fokban is ücsörgő arcok a nagyfröccsel.

Van egy kis réteg, akik hasonló képességgel, de hatalmas pofával és vastag bőrrel lőnek mindenre, aminek pna van a lába között. Ezek írják a #3-asnak külön írva az igekötőt az igétől az ajánlataikat. Ha nem lennének ilyen tolakodók, a primitívségükkel ők is elsüllyednének a nagy láthatatlanságba.

A tökösebb férfiak, akik nem tartoznak ebbe a rétegbe, vagy idejében megházasodnak, vagy mindig akad számukra időszakos kapcsolat. Az intelligens nők őket akarják, ők meg válogatnak, sajnos a külső alapján főleg.

Amíg ők azt nézik, milyen lába van, mekkora feneke, milyen cicik, addig a nők azt, hogy van-e jogsija, jól fizető munkahelye, nem dobálja-e szét a zokniát, humoros-e, értelmes, ízléses, stb. Lássuk be, bitang jó nők vannak a titkárságtól a beszerzésen át a minőségellenőrökig szinte mindenhol. Mérnök urak, meg IT-managerek meg hát...nincsenek oly sokan.

2022. ápr. 23. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!