Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van ennyire a baj?

Figyelt kérdés

Voltam férjnél, elváltam.később párkapcsolatom is.

De. Mindkét kapcsolatban folyamatosan ment a hazudozás. És még utána is! Komolyan nem értem. Rá van írva hogy nekem folyton hazudni kell???

Ennyit érek?

Az apróságtól kezdve a nagyobb dolgokig. Szakítás után is!

Teljesen kivagyok.

Nem kérek én sokat. csak őszinte szeretetet, bizalmat.

Hűséges vagyok, akit szeretek, azért mindent megteszek. De nem értem egyszerűen. Nem vagyok olyan rossz ember, akinek hazudni kelljen mindig.

2022. ápr. 23. 16:06
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:

A jó indulat, empátia hiánycikk itt is.

Ha veled tennék ugyanezt, minden ok nélkül, akkor is ez lenne a véleményed? Néhány mondatból ítélkezel, az egészet nem tudod.

2022. ápr. 25. 06:35
 32/33 anonim ***** válasza:
52%

Brühühühü. :)

Szerintem add elő nekik az alábbi magánszámot, akkor legalább elmenekülnek. :))

[link]

2022. ápr. 25. 21:37
 33/33 anonim ***** válasza:
64%
Akkor ne gyere ide sírni ,ringasd magad abban a tévhitben ,hogy te szegény áldozat ....akik mindig bántanak ,pedig te maga vagy a tökély !Ja nem
2022. ápr. 26. 15:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!