Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem van ennyire a baj?
Voltam férjnél, elváltam.később párkapcsolatom is.
De. Mindkét kapcsolatban folyamatosan ment a hazudozás. És még utána is! Komolyan nem értem. Rá van írva hogy nekem folyton hazudni kell???
Ennyit érek?
Az apróságtól kezdve a nagyobb dolgokig. Szakítás után is!
Teljesen kivagyok.
Nem kérek én sokat. csak őszinte szeretetet, bizalmat.
Hűséges vagyok, akit szeretek, azért mindent megteszek. De nem értem egyszerűen. Nem vagyok olyan rossz ember, akinek hazudni kelljen mindig.
Nem csak külső alapján választok.
Idő kell míg megismerjük a másikat teljesen.
Így később ismerjük fel ha nem mondanak igazat. Mindenhez idő kell..

21:
"Mindkét kapcsolatban folyamatosan ment a hazudozás"
Nem tudom hogy vagy vele, de én ezt képtelen lennék évekig tűrni. Ha valaki hazudik, már az ismerkedés legelején leépítem és még kapcsolatban se leszünk.
Nekem úgy tűnik, hogy a kapcsolataidban bár látod a figyelmeztető jeleket, mégis tűrsz és tűrsz, próbálod megjavítani, miközben mások hülyének néznek. Ne hagyd magad, legyenek elvárásaid, ha valaki folyamatosan hazudik, ne maradj mellette!

25#
Én is süllyedjek le a te szintedre és írjam le a véleményem rólad?
Nagyon is sértő volt!
A pszichológiai fejtegetésed, rosszindulatú véleményed nem érdekel!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!