Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van ennyire a baj?

Figyelt kérdés

Voltam férjnél, elváltam.később párkapcsolatom is.

De. Mindkét kapcsolatban folyamatosan ment a hazudozás. És még utána is! Komolyan nem értem. Rá van írva hogy nekem folyton hazudni kell???

Ennyit érek?

Az apróságtól kezdve a nagyobb dolgokig. Szakítás után is!

Teljesen kivagyok.

Nem kérek én sokat. csak őszinte szeretetet, bizalmat.

Hűséges vagyok, akit szeretek, azért mindent megteszek. De nem értem egyszerűen. Nem vagyok olyan rossz ember, akinek hazudni kelljen mindig.

2022. ápr. 23. 16:06
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:

Nem csak külső alapján választok.

Idő kell míg megismerjük a másikat teljesen.

Így később ismerjük fel ha nem mondanak igazat. Mindenhez idő kell..

2022. ápr. 23. 23:16
 22/33 anonim ***** válasza:
52%
A mostani kapcsolatodban honnan tudod, hogy hazudott a párod? Ráállítottál valakit?
2022. ápr. 23. 23:24
 23/33 anonim ***** válasza:
88%

21:

"Mindkét kapcsolatban folyamatosan ment a hazudozás"

Nem tudom hogy vagy vele, de én ezt képtelen lennék évekig tűrni. Ha valaki hazudik, már az ismerkedés legelején leépítem és még kapcsolatban se leszünk.

Nekem úgy tűnik, hogy a kapcsolataidban bár látod a figyelmeztető jeleket, mégis tűrsz és tűrsz, próbálod megjavítani, miközben mások hülyének néznek. Ne hagyd magad, legyenek elvárásaid, ha valaki folyamatosan hazudik, ne maradj mellette!

2022. ápr. 24. 07:00
 24/33 anonim ***** válasza:
86%
Utolsoval egyet kell értenem.A jelek mindig ott vannak,sőt sokszor orditanak.Csak nem akarjuk észrevenni ,majd megváltozik alapon.Nem nem fog.Ameddig nem ismered saját magad addig mindig ez lesz.Tudnod kell,mit vársz el ,és mit adsz te !
2022. ápr. 24. 07:29
 25/33 anonim ***** válasza:
62%
Nem sértegetlek, csak az írásképed alapján ezt a konzekvenciát vonom le rólad.
2022. ápr. 24. 11:02
 26/33 anonim ***** válasza:
100%
A politikusok is hazudoznak folyton, azzal mégsincs bajotok
2022. ápr. 24. 11:08
 27/33 A kérdező kommentje:

25#

Én is süllyedjek le a te szintedre és írjam le a véleményem rólad?

Nagyon is sértő volt!

A pszichológiai fejtegetésed, rosszindulatú véleményed nem érdekel!

2022. ápr. 24. 11:41
 28/33 anonim ***** válasza:
100%
Te kérted ki a véleményünk, vagy 3 an megmondtuk neked az igazat, ami sokszor fájó. Alaposan le is pontoztál minket, mert nem tetszik az igazság. Hát férfi legyen a talpán, aki kibír téged 1 napig is.
2022. ápr. 24. 12:16
 29/33 A kérdező kommentje:
Senkit nem sértegettem szavakkal mint néhányan engem.
2022. ápr. 24. 13:28
 30/33 anonim ***** válasza:
75%
Hiszti királynő, most már tudjuk mi a baj. Inkább hazudnak neked vagy ferdítenek, mint hogy kiverd a balhét és kiabálj velük. :)
2022. ápr. 24. 21:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.