Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik szerint az incelek csak hisztiznek, azok szerint van olyan pontja a hisztinek amiben igazuk van, ha igen melyik az a része?

Szerintem abban, hogy egy átlagos csajnak is akadna kapásból 2-3 férfi az ismerős köréből, aki szívesen bepróbálkozna.
Fordítva, ha egy átlagos fiú/férfi vagy lehet bejössz 2-3 csajnak, de ez csak akkor derül ki ha te lépsz, mert lehet rád sem mernek nézni. Sok csaj szégyellős (nem csak a 15 evesek. 20+ felett is rengeteg ilyen van, hogy még rád sem mer nézni). Ha fiúként vagy visszahúzódó, akkor nehéz a dolgod, mert a csajok ritkán lépnek.

2es tökéletesen összefoglalta.
Én pl visszahallottam nemrég egy korábban nekem tetsző csajtól, hogy memnyire tetszettem neki és kedvelt engem, csak félt közeledni vagy rám nézni...hát kösz 😀
Most már családja van.

"aki szívesen bepróbálkozna."
Egy dugásra biztos. Ezt a páratlan lehetőséget inkább kihagyják a legtöbben.

Szerintem annyiban, hogy a nőknek könnyebb ismerkedni. Ja, lehet mondani, hogy de a pasik nagyrésze csak dugni akar, de még az is több, mint a semmi. Normális párt találni mindkét félnek nehéz, de azért a nők sokkal inkább válogathatnak.
Ugyanakkor nem olyan megugorhatatlan feladat szerintem ez, mint ahogy beállítják, a személyiségre normális férfi ismerőseimnek mind van párja, akkor is ha nem túl jóképűek. Ha valaki ronda is meg hülye is, úgy persze tényleg nehéz lehet.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!