Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akik szerint az incelek csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik szerint az incelek csak hisztiznek, azok szerint van olyan pontja a hisztinek amiben igazuk van, ha igen melyik az a része?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 23. 12:34
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
84%
Nincs.
2022. ápr. 23. 12:39
 2/16 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem abban, hogy egy átlagos csajnak is akadna kapásból 2-3 férfi az ismerős köréből, aki szívesen bepróbálkozna.

Fordítva, ha egy átlagos fiú/férfi vagy lehet bejössz 2-3 csajnak, de ez csak akkor derül ki ha te lépsz, mert lehet rád sem mernek nézni. Sok csaj szégyellős (nem csak a 15 evesek. 20+ felett is rengeteg ilyen van, hogy még rád sem mer nézni). Ha fiúként vagy visszahúzódó, akkor nehéz a dolgod, mert a csajok ritkán lépnek.

2022. ápr. 23. 12:40
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

2es tökéletesen összefoglalta.

Én pl visszahallottam nemrég egy korábban nekem tetsző csajtól, hogy memnyire tetszettem neki és kedvelt engem, csak félt közeledni vagy rám nézni...hát kösz 😀

Most már családja van.

2022. ápr. 23. 12:43
 4/16 anonim ***** válasza:
85%
Nincs, értelmi fogyatékos, aki magát képes incelnek hívni.
2022. ápr. 23. 12:48
 5/16 anonim ***** válasza:
1%
nem sok ember tudja beleképzelni magát mások helyébe, na meg amúgy se túl okosak itt, úgyhogy nem várnék sok normális válaszra
2022. ápr. 23. 12:57
 6/16 anonim ***** válasza:
80%

"aki szívesen bepróbálkozna."

Egy dugásra biztos. Ezt a páratlan lehetőséget inkább kihagyják a legtöbben.

2022. ápr. 23. 12:59
 7/16 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem annyiban, hogy a nőknek könnyebb ismerkedni. Ja, lehet mondani, hogy de a pasik nagyrésze csak dugni akar, de még az is több, mint a semmi. Normális párt találni mindkét félnek nehéz, de azért a nők sokkal inkább válogathatnak.

Ugyanakkor nem olyan megugorhatatlan feladat szerintem ez, mint ahogy beállítják, a személyiségre normális férfi ismerőseimnek mind van párja, akkor is ha nem túl jóképűek. Ha valaki ronda is meg hülye is, úgy persze tényleg nehéz lehet.

2022. ápr. 23. 13:05
 8/16 anonim ***** válasza:
46%
A dugás kevesebb, mint a semmi. A semmi után nem vagyok összegechizve.
2022. ápr. 23. 13:44
 9/16 anonim ***** válasza:
77%
#8 jó esetben azért a dugás neked is jó, bár ezek alapján gondolom te is csak fizetőeszközként használod
2022. ápr. 23. 13:49
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Az a rész, mikor egy darab szarnak tartják magukat
2022. ápr. 23. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!