Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elliot Rodger most lenne 30 éves, szerintetek lett volna csaja ha életben marad a mai napig?
Biztos hogy nem…
Aki annyira szexet akar az elmegy prostihoz
Ő vagy nem mert, nem bírt szexelni(ezzel tudok azonosulni mert én sem bírok) vagy nem is a lányokat szerette
Bár nem biztos hogy meleg volt, de eléggé olyan vibe-ja volt…
Ha nem volt az, vmi olyan komoly mentális gondja volt hogy semmit sem tudott volna kezdeni egy nővel de közben valóban vágyott rá és ez akkora ambivalencia hogy emiatt is kattant be ennyire…
De az is egy elmélet hogy nem is szerette a nőket és emiatt gyűlölte magát, a nőket és a férfiakat is…
Valamilyen szinten tudok vele azonosulni, nekem sem volt még soha senkim, már nem is lesz, pedig vágyom rá de közben nem akarom hogy bárki megkapjon…
Szerencsére a gyilkolási vágyaival nem tudok azonosulni, nem kell jelenteni a kommentem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!