Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért bűn elfogadni a ló helyett a szamarat?
Elfogadni hogy olyan jut aki nem tökéletes, aki nem olyan mint álmainkban.
Egy bizonyos szinten mindenki így tesz, vagy nem?
8 ez pont nem a Férfiak világa.
A valodi Férfinek csak a ló kell es legyint a szamarakra. De a lót meg is szerzi.
Férfi a lovat meg is szerzi?
Ha sokkal jobban néz ki nála és a nő nem akar tőle semmit, akkor ba.szhatja!
13
Nem, nem;)
A valodi ferfiak megszerzik. Ertenek a nőkhöz.
Es a lóról gyakorta kiderül hogy nem is ló annyira könnyen adja be a derekát. Ez szokott nekik kiábrandítolag hatni es vadásznak is tovabb mert a Valodi lovat keresik a valódi Férfiak.
16
Félreérted!
Ő azt állította bárkit megszerezhet!
Azért aközött, hogy valaki nem tökéletes, vagy hogy valaki ló szamár helyett, szerintem óriási különbség van.
Az, hogy valaki nem teljesen tökéletes, az azt jelenti, hogy néha elbeszéltek egymás mellett, vagy vannak olyan dolgok, amiben különbözik a véleményetek, vagy néha követ el hibákat, de ezek egyrészt teljesen emberi dolgok, amik minden kapcsolatban megtörténnek, másrészt, ha mellette pl. kedvelitek egymást emberileg, jó a kommunikáció, jó a szex, van vonzalom, egyezik az életmódotok, egyeznek a céljaitok stb., és a kapcsolat alapvetően 95-99%-ban jó, nem éri meg abból a max. 5 százalékból ügyet csinálni.
A ló helyett szamár nekem az, amikor a másikat lenézem, van valami nagyon komoly összeegyeztethetetlenség, csak úgy megvagyunk egymás mellett, belsőre kedvelem, de külsőre nem jön be (vagy fordítva), de hát összejövök vele, mert benne vagyok a korban/kivetítem rá a saját önbizalomhiányomat/gyereket kellene csinálnom valakivel, de közben mindvégig másra fogok vágyni, őt csak kvázi megtűröm. Ennél azért eléggé érződik, hogy kiszúrás a másikkal szemben, mert belekényszeríted őt egy olyan kapcsolatba, ahol nincs kellőképpen szeretve és megbecsülve.
Sok embernek csak ilyen kapcsolat jut, vagy különben örökre egyedül maradna.
Ha nem nézel ki jól, nem fogsz kelleni a másik nem szebbik tagjainak.
Sajnos ez így működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!