Hogy lehet elfogadni, hogy valaki számára csak másodlagos vagyok?
Tudom, ez most úgy fog hangzani, mintha valami önző, nárcisztikus ember lennék...
Egy barátom kapcsolatban van, és rosszul viselem, hogy így kevesebbet beszélünk. Tudom, hogy ő így boldog, és ennek örülök is, de ezt az érzést akkor sem tudom kiverni a fejemből.
Mit tanácsolnátok?
majd legyen neked másodlagos, amikor az éppen aktuális nagy szerelme dobja, és keresi a lelki szemetesét, akinek kisírhatná magát.
nem hiszem hogy önzőség lenne a részedről, szerintem az a normális, hogy ha valaki összejön valakivel, akkor az az illető teljes lényét akarja, amiben igen, ott vannak a barátok is... mindkét nemű barátaim vannak, soha nem voltam otthagyva a p.csába hónapokra, hogy bocs, most éppen szerelmes vagyok, majd ha megint nem, akkor rádérek...
sajnálom hogy egy ilyen bunkót fogtál ki, remélem legközelebb nagyobb szerencsével találsz barátokat
Kedves Kérdező!
Jobbnál jobb válaszokat kaptál... Remélem elegendő lesz.
Ha mégsem, akkor olvasd el ezt is:
1. kérdésedre.
Pont úgy lehet elfogadni, mint ahogyan elfogadod a tényt, ha nem egy királyi család sarjaként láttál napvilágot, vagy pl. nem Te vagy a családban az legelső, legfontosabb ember.
Csakis könnyedén. Ha ez belátható, akkor minden más hasonló rangsorolás is, ami NEM RAJTAD MÚLIK.
Mert hogy ez - a barátod döntése - nem rajtad múlott. Gondolom, vagy igen?
2. kérdésedre.
Ez ügyben NE tegyél semmit. Pontosabban: Tedd azt, ami a dolgod, immáron kevésbé "fontos" személyként. Inkább légy hálás, ha nem lettél még hátrébb sorolva harmadlagos, esetleg ötödleges személynek.
Annak örülj, ami van. Ami megadatik számodra az életben. E kérdésben úgysem tehetsz egyebet. Mert, mint mondottam volt: Nem rajtad múlik!
Ne légy telhetetlen. És foglalkozz inkább olyan dolgokkal, baráti viszonylatokkal, érzésekkel, ami rajtad múlik.
Ez a javaslatom. Nem több annál.
Egyébként meg olvasgasd a többi válaszadó véleményét! Igazán jól eligazítanak téged. Tényleg.
Akik jártak már hasonló helyzetben, pontosan tudják, hogy mit is jelent ez az érzés... és azt is tudják, hogy idővel minden, tehát ez is elmúlik. Légy türelmes!
Az ERŐ legyen Veled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!