Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülállók titeket aggaszt a korotok a társkeresés miatt?
Igen vagy nem, illetve leírnátok azt is légy szíves hogy hány évesek vagytok és milyen neműek?
Köszönöm szépen!
Nem. Ha lesz valaki, lesz, ha nem, nem.
34N
Sosem aggasztott. Az ismeretségi körömben több 50 év fölötti nagy egymásra találásról tudok. Édesanyám is nyugdíj határán volt, mikor újraházasodott, egy volt kolléganőm 2 férjét gyászolta el rákban, mire 55 évesen egy hasonló korú olasz férfi oldalán kötött ki... A szüleim válása után apám is egy anyámkorú nővel jött össze...
És én vagyok a legfiatalabb a családban, szóval csupa jól működő kapcsolatot látok, ahol a pár két tagja egyidős, idős és hasonló kaliber.
Nincs miért aggódnom. Van párkapcsolatom, de nem félnék kilépni, ha rossz lenne. Az élet rövid ahhoz, hogy az ember féljen megkeresni a szerelmét
"Az élet rövid ahhoz, hogy az ember féljen megkeresni a szerelmét"
4-es ez nagyon szép volt.
Nem, lesz-rom. Tudom, h kiöregedtem a 18as kislànyok hülyítéséből, a huszonéveseknek szintén nem felek meg, hisz màr "öreg" vagyok, 30as nőkkel meg én magam nem kezdek.
Ergo leszűrtük a listàt kerek nulla nőszemélyre, innentől mirefel aggódjak?
3macskàm van, valszeg még 12-15évig töltik ki a mindennapjaimat, plusz melómàniàs vagyok 😅
9-es vagyok
mármint a 8.nak írtam, hogy 33 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!