Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20-25 éves lányoknál van esélye egy 30 fölötti férfiaknak?

Nálam nem lenne, én jobb szeretek korombeliekkel ismerkedni és egy 30 feletti férfi számomra már idős lenne.
23/L

Ha csak minden 5. lánynál fér bele 10-15 év korkülönbség, akkor is megéri próbálkozni. Én 28 vagyok és a barátnőm 21, igaz ez még nem akkora korkülönbség mint amit a kérdező írt, de két év múlva se hiszem annyival másabb ember lennék mint aki most vagyok, csak mert betöltöm majd a 30-at.
A 20 vagy 25 sem mindegy, egy 25 éves nőnél aztán pláne van esélyed.

Van esélye. Szerintem a megjelenésen van a hangsúly.
F

Attól, hogy van svédasztal, és valaki hisztizik, hogy ő nem kap, az nem azért van, mert neki nem jutna olyan kaja, amit szeretne, hanem azért, mert nem szed.
Ahhoz bizony neki is föl kell állni, oda kell tenni magát. Az extrém önsorsrontók valóban keveseknek jönnek be, így igazolva látják a véleményüket.

Ha inkább a 30-hoz van közel, akkor akár lehet is esélye.
23L

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!