Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért hiszik azt egyesek hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszik azt egyesek hogy párt találni olyan kőnyű?

Figyelt kérdés

Még ha nincsenek is elvárásai az embernek akkor is nehéz.

Nem hogy olyat találni akit érdemes is szeretni.

2022. ápr. 17. 17:40
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
77%

"Menni kell, tolni kell, csajozni kell, próbálkozni kell."

Persze, ha egy inszenzitív tuskó vagy, és meg se kottyan, ha lekoptatnak. De az átlag férfinek 4-5 lekoptatás után alábbhagy a lelkesedése.

A "sorozatlövés" max társkeresőn működik, de még ott sem hatékony.

2022. ápr. 17. 19:29
 22/37 anonim ***** válasza:
24%

"Persze, ha egy inszenzitív tuskó vagy, és meg se kottyan, ha lekoptatnak."

Mi az, hogy inszenzitív tuskó? Inkább nem weakling gyászkeret, aki kicsapja a hisztit, mert "brühühü, aszondták, hogy nem, brühühü". Ne legyél weakling, tanuld meg tankolni az elutasítást és előbb-utóbb összejön úgyis. Máshogy nem lesz pár, csak ha próbálkozol. Ennyi. Lehet kifogásokat keresni, hogy te nem inszenzitív tuskó vagy, hanem érző emberi lény. De inkább nézz szembe a valósággal, hogy rohadtul nem inszenzitívség nem rinyálni, ha visszautasítanak, hanem venni egy levegőt, azt menni a következő nőhöz. El kéne engedni a rinyálást, az önsajnáltatást és a kifogásokat és csak magatokkal foglalkozni és próbálkozni, próbálkozni, nyitottnak lenni, keresni az alkalmat a csajozásra, aztán majd találtok valakit. Ennyi a titok, semmi több.

De előbb-utóbb úgyis rájöttök erre, addig meg pereg a butthurt, természetesen.

2022. ápr. 17. 20:04
 23/37 anonim ***** válasza:
Amúgy meg értem én, hogy fáj. De ez az igazság, hogy csak próbálkozni kell, azt majd egyszer összejön. Kész. Ha tetszik, ha nem, ez van. Lehet hisztizni a szitun, de nem fog változni. Összes ismerősöm, barátom, családtagom, őseim is így voltak ezzel. Ez egy ilyen sport. Szerencsére nekem nem kell pár, így én nekem nem kell ezen végigmennem. De rengeteg barátom én vezettem végig ezen az úton és mindegyik elmondta, hogy igazam volt. Persze, hogy igazam van, mert ez tényleg csak ennyi. Fáj, kellemetlen lehet néha, de ez van. Előbb-utóbb sikerül, ha nem adod fel. Ennyi. Ámen.
2022. ápr. 17. 20:09
 24/37 A kérdező kommentje:
23. Persze csak valahogy a nőknek meg egy lépést se kell tenni. Mégis valaguk alá van rakva minden.
2022. ápr. 17. 20:11
 25/37 anonim ***** válasza:
31%
Egyébként felesleges ez a sírás itt a párkeresés/pártalálás témakörben. Előbb-utóbb mindenki találkozik valakivel, összeismerkednek, összeházasodnak, gyereket csinálnak, megutálják egymást. A feltétlen szeretet és odaadás csak a politikusokat meg a főnököket illeti meg, szóval abba lehet hagyni a sírást.
2022. ápr. 17. 20:12
 26/37 anonim ***** válasza:
90%
#24: Majd ha ráébredsz, hogy ez a gondolkodás mennyire toxikus és elengeded, akkor talán lesz esélyed párt találni.
2022. ápr. 17. 20:12
 27/37 A kérdező kommentje:
26. Igen hát a nők számára ez tokszikus, a férfiaknak meg ez lenne az érdekük.
2022. ápr. 17. 20:16
 28/37 anonim ***** válasza:
69%
23: Azért ez nem ilyen egyszerű. Szerencsére a mai világban, Orbánisztánban simán le lehet élni úgy egy életet, hogy szinte semmi kapcsolatod nincs az ellenkező nemmel, szóval azért ezt a negédes féloptimista hangvételt lehet hanyagolni. Illetve mikor kezdjen el az ember ismerkedni? 30-40 évesen? Persze, imádom az ilyen sztorikat, hogy "anyám is 40 évesen ismerte meg az apámat", hát biztos rohadt nagyot buliztak és élvezték az életet 40+-osan, a nyugdíjas klubban...:D Az nem ugyanaz mint a tiniszerelem. És ebből viszont egyre többen maradnak ki. Ilyen ez...:D
2022. ápr. 17. 20:20
 29/37 anonim ***** válasza:

#22, #23: Nekem már nem kell párt találni, feleségem van. Csak azt akartam érzékeltetni, hogy a sorozatos visszautasítás bizony lerombolja az önbizalmat, amit időbe telik visszaszerezni.

Ezt a "csak próbálkozni kell és nem foglalkozni az elutasítással" olyanok szokták mondani, akiknek a második-harmadik próbálkozás összejön. De én speciel nem voltam ilyen szerencsés, legalább 20 lánynál próbálkoztam, mire egy összejött.

2022. ápr. 17. 20:23
 30/37 anonim ***** válasza:

"Ezt a "csak próbálkozni kell és nem foglalkozni az elutasítással" olyanok szokták mondani, akiknek a második-harmadik próbálkozás összejön."

Nem, ezt a trollok szokták mondani. Azon kívül az nem úgy megy, hogy idegen emberekhez odamész "ismerkedni". Csodálom egyébként, hogy felnőttként egyesek még itt tartanak.

2022. ápr. 17. 20:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!