Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszik azt egyesek hogy párt találni olyan kőnyű?
Még ha nincsenek is elvárásai az embernek akkor is nehéz.
Nem hogy olyat találni akit érdemes is szeretni.

"Menni kell, tolni kell, csajozni kell, próbálkozni kell."
Persze, ha egy inszenzitív tuskó vagy, és meg se kottyan, ha lekoptatnak. De az átlag férfinek 4-5 lekoptatás után alábbhagy a lelkesedése.
A "sorozatlövés" max társkeresőn működik, de még ott sem hatékony.

"Persze, ha egy inszenzitív tuskó vagy, és meg se kottyan, ha lekoptatnak."
Mi az, hogy inszenzitív tuskó? Inkább nem weakling gyászkeret, aki kicsapja a hisztit, mert "brühühü, aszondták, hogy nem, brühühü". Ne legyél weakling, tanuld meg tankolni az elutasítást és előbb-utóbb összejön úgyis. Máshogy nem lesz pár, csak ha próbálkozol. Ennyi. Lehet kifogásokat keresni, hogy te nem inszenzitív tuskó vagy, hanem érző emberi lény. De inkább nézz szembe a valósággal, hogy rohadtul nem inszenzitívség nem rinyálni, ha visszautasítanak, hanem venni egy levegőt, azt menni a következő nőhöz. El kéne engedni a rinyálást, az önsajnáltatást és a kifogásokat és csak magatokkal foglalkozni és próbálkozni, próbálkozni, nyitottnak lenni, keresni az alkalmat a csajozásra, aztán majd találtok valakit. Ennyi a titok, semmi több.
De előbb-utóbb úgyis rájöttök erre, addig meg pereg a butthurt, természetesen.

#22, #23: Nekem már nem kell párt találni, feleségem van. Csak azt akartam érzékeltetni, hogy a sorozatos visszautasítás bizony lerombolja az önbizalmat, amit időbe telik visszaszerezni.
Ezt a "csak próbálkozni kell és nem foglalkozni az elutasítással" olyanok szokták mondani, akiknek a második-harmadik próbálkozás összejön. De én speciel nem voltam ilyen szerencsés, legalább 20 lánynál próbálkoztam, mire egy összejött.

"Ezt a "csak próbálkozni kell és nem foglalkozni az elutasítással" olyanok szokták mondani, akiknek a második-harmadik próbálkozás összejön."
Nem, ezt a trollok szokták mondani. Azon kívül az nem úgy megy, hogy idegen emberekhez odamész "ismerkedni". Csodálom egyébként, hogy felnőttként egyesek még itt tartanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!