Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lúzer incelként van esélyem normális életre?
#19: nem csak egy 4,5 pipás "troll" van, többen vagyunk 4,5 pipások hasonló véleménnyel.
Ja ja. Meg a föld lapos. Te jössz mindig az incel kérdésekre hülye.
Mindjárt írok ki megint incel kérdést. Véletlenül meg fog jelenni egyből egy 4 és fél pipás válaszoló aki ugyanolyan stílusban elkezdi szidni az inceleket.
Miért kéne bárhogy definiálni magad?
Tök felesleges bármi ilyen címkét magadra aggatni.
"Véletlenül meg fog jelenni egyből egy 4 és fél pipás válaszoló aki ugyanolyan stílusban elkezdi szidni az inceleket"
Andika, az olasz stylist :)
37F incel
Fincel megidézett szóval megjelentem stylist bugyraimból 😂😂😂 (De jó meló lenne ha tényleg az lehetnék 😭😂)
19 évesen nem sok mindenről vagy lekésve, a kopaszodás meg ez van 🤷🏻♀️ Van pár ilyenkorú ismerősöm akiknek szintén elkezdett megindulni ez vagy az őszülés, de attól még tudtak szerezni barátnőt maguknak. Ha nagyon látványosan kopaszodsz akkor érdemez lenne letólni egy 0ással és ezt most nem rosszból mondom. 19 évesen meg nem tartalak incelnek, csak szűznek, ami ennyi idősen még normális. Szerintem ezzel a cédulával csak degradálod magad. Fölöslegesen stresszeled magad ezen, és annál nehezebben fog összejönni egy esetleges barátnő. Az ember alap nem szeret olyan ember társaságában lenni akikről süt a negativitás, és ezt most nem csak a párkapcsolatokra értem. Én még viszonylag a korosztályod vagyok,én és pár ismerősöm is ennyi idősen még nem randizott emberekkel, egyikőnk se tartotta magát incelnek ez miatt. Szóval neked is felesleges mérgezni ezzel az elmédet 👋
21
Most nem tudom, hogy csak szimplán hülye vagy, vagy csak szórakozol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!