Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy ma már mindenki csak interneten ismerkedik?
Figyelt kérdés
Többen is írták ezt az oldalon. Azt is látni kell viszont, hogy férfiként kb minden évben egyszer visszamegyek Tinderre, és egyre kevesebb matchem van, annak ellenére, hogy a korom fixen megragadt 26 -nál és egyre jobbak a képeim.2022. ápr. 13. 20:56
1/21 A kérdező kommentje:
Leírom még, hogy az elején 26 alatt voltam igazából de hazudni akartam a magasabb korommal. Utána persze ez megfordult.
2022. ápr. 13. 20:58
3/21 A kérdező kommentje:
2: Ez most azt jelenti akkor, hogy csak a nők 10% -a kerül párba? Csak a felső 10% -ot húzzák jobbra, instagrammon meg csak a felső 5% nyer.
2022. ápr. 13. 21:10
4/21 A kérdező kommentje:
A hivatalos okcupid statisztika szerint is felős 20% volt a jobbra húzott férfiak aránya. Tény viszont (saját leírt tapasztalataimból tudom), hogy azóta biztosan sokkal rosszabb lett a helyzet, ahogy az is, hogy az okcupid nem éppen a legnépszerűbb társkereső. A népszerűbbeken rosszabb a helyzet.
2022. ápr. 13. 21:13
5/21 A kérdező kommentje:
"felős": félreírtam, telóról vagyok
2022. ápr. 13. 21:14
6/21 anonim válasza:
Én Tinderen ismertem meg a férjem, szóval nem kizárt hogy a netes társkeresés most ami befutó.
7/21 anonim válasza:
Én próbálok ismerkedni máshol is azért. A netből elegem van.
8/21 anonim válasza:
Én pár hete először töltöttem le a Tindert és ez az első netes társkereső amit használok.
Én nagyon elakartam kerülni, de itt legalább tényleg olyan emberek vannak biztosan akik párt keresnek (de legalább sexelni akarnak). Ha élőben nyomulsz lehet olyanokhoz mész oda akik több éve boldog házasságban élnek.
Arról nem is beszélve hogy utoljára gyerekként voltam szingli, de mostmár arról szól az életem hogy dolgozok mint a gép és kevés nagyon a szabadidő. Ilyen szempontból is kényelmes a Tinder mert a franc akar minden kimenni és ismerkedni élőben.
9/21 anonim válasza:
Én badoon ismerkedtem meg pár éve a vőlegényemmel. Nem ment pikk-pakk és utáltam az egészet, de megérte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!