Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, akik nem gazdagok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, akik nem gazdagok túlzottan! Nektek mi előnyötök származik egy mai nővel való tartós kapcsolatból?

Figyelt kérdés

A szexen kívül. Vagy az annyira fontos, hogy ezt a hisztirohamot éveken, évtizedeken át eltűritek? Ez a kérdés ihlette https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

De mutathatnék több hasonlót is. Egyszerűen el vannak szállva maguktól a nők, minden IS kéne nekik, mi meg csicskuljunk be.

Gyengébbek kedvéért, nem az zavar, hogy ő meghúzza a határait, de akkor

1. A kapcsolat ELEJÉN tegye meg, már az ismerkedésnél. Ja, ahhoz nem fűlik a foguk, olyankor adják a házitündért, amíg ki nem derül, mint lehet a tejbe aprítani, mint a linkelt kérdésben a 45-ös válaszoló, hogy két házat íratott a nevére a balek férje? Valahogy jó órabérnek tűnik, ennek töredékéért lehet kapni határon túli házvezetőnőt és nem pattog, mert alkalmazott. Mellette meg dugsz valaki mást, úgysem jó a munkát keverni a magánélettel.

2. Ne panaszkodja tele az internetet meg a munkahelyén se sirasson a recepciós pultban napi 2 órát erről, hogy nem talál normális pasit és ha már nem bírod és rávilágítasz, hogy talán el kéne dönteni, hogy mit akar és valamelyik (ismétlem: valamelyik, ami számára a legkevésbé fontos) igényeiből lejjebb kéne adni vagy beszerezni egy macskát, akkor ő van megsértődve.

Miért jó panaszkodni, ezért fizetést kapnak? Mert én ha valahol, valamiben nem érzem jól magam, akkor azt lezárom, nem panaszkodom. Panaszkodni akkor szoktam, amikor kényszerből kell valamit elviselnem. Pl. a szomszéd fúrja a falat és nem ölhetem meg, mert büntetnek érte, szólni kár, mert tudom, hogy bolond, elköltözni meg nem reális.

Hivatásos háztartási alkalmazottakkal ki lehetne fogni a szelet a vitorlájukból. Mint mikor a nulla szaktudást és kevés hozzáadott értéket produkáló munkaerő tömörül szakszervezetekbe és veri az asztalt. Ők is rettegnek attól, hogy harmadik világbeli munkásokkal vagy robotokkal legyenek pótolva. Csak azt jogszabály tiltja. De azt nem, hogy én nem alkalmazhatok egy háztartási alkalmazottat és közölhetem az asszonnyal, hogy havi x összeget adok neki és annak a felét elkérem tőle, így nem kell semmit csinálnia. Ha nem tetszik neki, akkor keresek helyette mást.

2022. ápr. 13. 13:28
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

#10 Milyen minimálbérről beszélsz?Hogy jön ide a minimálbér?Én nem minimálbért fizetek az alkalmazottaknak.

De azért érdekes, hogy szerinted akármilyen hülye is tud takarítani, de közben meg "biztos minimálbért fizetek, és azért mit várjak?":D Akkor sejted, hogy neked is jó mélyen a pénztárcádba kell nyúlni, ha "háztartási alkalmazottat" akarsz alkalmazni.

Attól független, hogy én nem minimálbért fizetek, egy 8 általános végzettségű, képesítést nem igénylő munkára te mennyit fizetnél egy alkalmazottnak?

2022. ápr. 13. 14:14
 12/20 anonim ***** válasza:
97%
Oké értjük sosem szeretett téged senki, haladjunk...
2022. ápr. 13. 14:23
 13/20 anonim ***** válasza:
90%
Jézusom, ennyire nem szerettek se a szüleid, se senki életedben? Szomorú egy életet élhetsz, sajnálom :(
2022. ápr. 13. 14:33
 14/20 anonim ***** válasza:
17%

Jól jön egy társ.

Szex is jó, de azt a nők úgyis leépítik egy idő után.

2022. ápr. 13. 14:35
 15/20 anonim ***** válasza:
92%

Hát nem tudom, de nekem 3000nettó/óra jön a hölgy úgy, hogy semmi extra kosz nincs és vasalást nem vállal. Így is piszok nehéz volt megbízhstót találni, minig lemondták aznap stb.

Mesélte a hölgy, hogy csomó hely van, amit nem vállalt, mert pl hatalmas volt a kupi és 3 gyerek után először rendet kellett volna tenni, mindehol szennyes, zsepi, játékok, stb, ilyet megint csak nem vállal, hanem magát a kosz eltűntetését és minimális elpakolást ahol megvan minek hol a helye.

Ez csak a te fehedben van, hogy jön a minimálbéres Gizike 800 hufos órabérért és mindent megcsinál helyetted.

Mi volt már, hogy azért takarítottunk, mert jön a takarítónő :D

2022. ápr. 13. 14:37
 16/20 anonim ***** válasza:
10%
Én is erre jöttem rá kerülöm is a nőket, mind pénzéhes és hazudik.
2022. ápr. 13. 14:40
 17/20 anonim ***** válasza:
86%

#10:

Hogy hogy melyik nő? Egyik sem. Csak írtam, a te hülyeségedre.

2022. ápr. 13. 16:33
 18/20 anonim ***** válasza:
89%
Egy nőnek mi előnye lenne abból, hogy veled van?
2022. ápr. 13. 17:24
 19/20 anonim ***** válasza:
92%
#18: rátapintottál a lényegre
2022. ápr. 13. 18:02
 20/20 A kérdező kommentje:

"Ez csak a te fehedben van, hogy jön a minimálbéres Gizike 800 hufos órabérért és mindent megcsinál helyetted.

Mi volt már, hogy azért takarítottunk, mert jön a takarítónő :D"

Erre csak azt lehet mondani, hogy hulljon a férgese. Mindkét oldalon. A piac szabályai szerint az alku akkor köttetik meg, amikor mindkét fél nyer az üzleten.

A probléma akkor van, amikor az egyik fél (akinek fontosabb az alku) lead az igényeiből. Ha ezt túl sokan csinálják, akkor egy olyan hullámot indít el, hogy a maradék, aki szilárdan ragaszkodik az igényeihez két választás közül dönthet. Vagy beáll a sorba és talán még jobb alkut ér el, mint az utána következők, vagy kivár és ezzel együtt ki tudja meddig kell még várni egy forduló trendre vagy egyáltalán lesz-e olyan.

Nos, az van, hogy 8 milliárd ember él a Földön és egyre többen lesznek, amin még a covid meg a háborúk sem tudnak változtatni.

Az van, hogy bár az internethez napról-napra egyre többen férnek hozzá, de még mindig kb. az emberiség fele nagyon csóró, olyannyira, hogy el sem tudod képzelni nemhogy te, aki takarítónőt fizetsz, hanem egy borsodi közmunkás sem.

Lényegében jogi akadályai vannak, hogy ilyen embereket olcsó munkaerőként ide lehessen hozni. Nem, nem azokat, akik több ezer kilométert sétálnak meg önállóan utaznak, ők rafináltak. Azok, akik az ottani közmunkásoknak felelnek meg, akik életképtelenek, szociálisan alkalmatlanok mindenre, ezért elhurcolják őket mondjuk egy kobaltbányába vagy a rizsföldekre. Az ilyen ember attól is fél, hogy a faluja határát elhagyja vagy bemerészkedjen 200 méterre az erdőbe.

Ha ezeket az embereket ide lehetne hozni, akkor nemhogy ilyen pofátlan arcátlanság nem lenne, hogy ti takarítotok, mert jön a takarítónő (eszem megáll tényleg, biztos én nevelkedtem spártaian, de tényleg, pofám leszakad mekkora jólét van alja, képzetlen sutyerák melósok között. Ismerősöktől is hallok ilyet, hogy a recepciós lánynak kell törölgetnie az összehányt kukát, mert úgy nem viszi el az FKF-es... Az ilyeneket elküldeném Észak-Koreába pár hétre, ott biztos kiképeznék őket, hogy mit jelent az, hogy MUNKA és el kell végezni.

Az volt egyébként jó ezekben a dolgokban, amiket ez a sok mai generációs kis gyík fel sem fog, akiktől már a szülő kért bocsánatot mikor hangosabban szólt rá, hogy AZ ÉLETRE NEVELT. Mert az élet sem kegyes hozzád. Ha nem tetszett a rendszer, nem tetszett otthon a nadrágszíj, akkor új életet kezdtél. A karma pedig visszaütött az öregre, mert ha sikerült új életet kezdened, akkor felé se néztél, azt is elfelejtetted, hogy a világon vannak és egyedül, magányosan pusztultak el és még a temetésükre sem mentél el. Ha viszont felsültél és megtapasztaltad, hogy az életnek sokkal nagyobb nadrágszíjja van és sokkal jobban el tud vele verni, akkor átértékelted, hogy olyanok, amilyenek, vannak rigolyáik, de mégiscsak a családod.

Ha nem tetszett, hogy hólyagos a kezed a lapáttól, akkor elővetted a könyvet esténként és tanultál. Ha örültél neki, hogy megedződtél és elmúlt meg tök jófejek a kollégák és lehet velük féldeciket inni a sarki krimóban, akkor meg megtaláltad a saját szintedet és bár fos volt a munkád, de nem nézték le, tisztelték, hogy valakinek ezt is el kell végezni. Nem heccelt fel a média, hogy neked több jár, neked szakszervezet kell, aki kiveri helyetted a fizetésemelést.

Ezért van infláció, mert már a takarítónők is ennyit keresnek... 3000... Azért ne b..a már meg, hogy több, mint félmillióra jön ki egy 8 órás, 20-23 napos beosztással számolva...

2022. ápr. 14. 00:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!