Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire zavaró az egy nőnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire zavaró az egy nőnek ha a férfi nem vágyik wellnesre meg kirándulásra?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 12. 20:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Párom állítja, hogy szereti az ilyesmit. Nos, 7 év alatt egyszer sem voltunk túrázni, szerintem világos a valós hozzáállása. Engem nagyon zavar, mert szeretek menni. A wellness kevésbé az én világom, akkor szeretek wellnesezni, ha összekapcsolódik mással is. Pl. olyan városba megyünk, ahol van ilyen lehetőség, de, mellette megyünk várost nézni stb.

Hogy az eredeti szálra visszatérjek, nagyon zavar, hogy ilyen téren passzív. Úgy, ahogy elfogadtam, de így az életem egy fontos részéből zárja ki magát, ami mindig bánt kicsit.

2022. ápr. 13. 08:28
 12/12 anonim ***** válasza:
Csak nem vágyik rá, vagy nem is hajlandó? Én szeretek kirándulni, várost nézni, sétálni strandolni. Nem járnék olyannal aki ezekre nem hajlandó, vagy ha el is jön, mindig csak pofákat vág, hogy menjünk már haza
2022. ápr. 17. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!