Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a jó a férfiaknak a gyerekvállalásban?
Az feleséged folyamat fáradt és ingerült. Kb lesz@r örül ha beeshet az ágyba.
Tőle törődést már nem fog kapni az ember. Helyette a zsöltölödést, hogy így nem segítesz, meg úgy vagy rossz, meg azt is elrontottad.
A gyerek is hol szeret hol nem, leginkább nem, mert nem szereti hogy fegyelmezik. Nyilván soha nem fog úgy szeretni mint az anyát.
Ha van egy kis szerencséd még egy jó kis válást is a nyakadba vehetsz. Vagy élhetsz rossz kapcsolatban mert a hitel nem enged szétmenne. Vagy nincs szíved otthagyni őket, mert egyedül nem bírná nevelni a feleség.
Miért jó ilyen körülményeket bevállalni?
18. Őrülök hogy te jó helyzetben vagy.
De hidd el sok nő nem ilyen bátor és talpraesett.
20. Szerintem meg nem volt gáz! A magyar társadalom borzasztó mód el van hízva. ( mondom ezt kiflivel számban 🤣)
Ráfér a lecseszés.
26
Oké, de ezt miért azzal a csoporttal kell kezdeni, amelyik teljesen érthető okokból hízott meg?
Amúgy én sem gondolom, hogy három évvel a gyerek után még mindig muszáj nyolcvan kilónak lenni, de Schobert Norbi azon az érvelésétől, hogy az apák az elhízott feleségük miatt nem törődnek a gyerekeikkel, hát lehidaltam.
A feleségem csodás asszony, nem fáradt mindig, mert SEGÍTEK neki, nem rá marad a teljes háztartás. Nem zsörtölődik mert szeret és azt is tudja, hogy én is szeretem. Csináltunk 3 gyereket, aztán élünk mint hal a vízben. A gyereket, mint bárki mást, felesleges és értelmetlen fegyelmezni, nem egy állat😄. Beszélgetni kell vele sokat, tanítgatni, rengeteget magyarázni, megmutatni neki, amit csak lehet, meg tanítani arra, hogy mi a jó és mi a rossz és nem fog érzelmileg hullámzani. Sőt, semmi baj sem lesz vele, jó gyerek és jó tanuló lesz. Persze ehhez kell egy alap intelligencia a szülők részéről.
Egy 3 gyermekes apuka.
17. Az eleen is kikelt nem egyszer hogy a “a férfi 100kg felett kezdődik”
Meg volt ott minden, nem evvel az interjúval kezdte, hanem 20on x éve itt van a közéletben.
És igen aki a soványat szereti annka nem fog tetszeni hogy a gyerek után 5 ével is arra hivatkozik az aszonyka hogy hát a gyerek miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!