Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám figyelmen kívül hagyni a külsőt és a vonzalmat és csak arra koncentrálni hogy mennyire rendes egy férfi? Már nagyon magányos vagyok
A férfiak nem is tudjak hogy milyen szerencsések, kb 1000x több a szép nő, mint a helyes férfi…
Ha leszbikus lennék, annyi esélyem lenne..
Sajnos kiskoromtol kezdve nagyon válogatós vagyok és szinte senki nem tetszik, nem tudok esélyt adni, mert nem tudok vonzodni… mar közelebb vagyok a 30-hoz és nagyon magányos, depressziós is emiatt sajnos, ezért úgy döntöttem esélyt adok valamelyik jelentkezőnek, aki egyáltalán nem vonz fizikailag, mert tudom hogy soha nem fogok olyat talani, aki igen. A nagyszülők is azt mondjak hogy csak rendes legyen a férfi, semmi más nem számít.
A legtöbb nő is olyan férfivel van együtt, akikhez én soha nem tudnék vonzodni.. Hogy lehet kikapcsolni magunkban ezt az érzést?
30as, 29-es vagyok. Tudom, milyen, de mivel én megpróbáltam, mondhatom, hogy rossz döntés volt olyan kapcsolatba belemenni, ahol nem volt meg a testi vonzalom. Vagy talán egy időszakig jó lett volna, és hamarabb kellett volna szakítanom, de én csak győzködtem magam, hogy jobb lesz. De nem lett jobb. Pont az volt a bajom nekem is, hogy ment az idő, ezért is ki akartam tartani, magamat hipnotizáltam.
Szerencsére tanultam a dologból, szakítottam, és ma már boldog házasságban élek ( csoda történt).
Ugyanígy vagyok, csak férfiben. Még huszonévesként igazán nem is érdekelt hogy néz ki a lány. Akit úgymond külső szemmel szépnek láttam, az megfelelt. Nem tudtam hogy van más is. Aztán találkoztam azzal
akinek a közelsége, hangja, illata, érintése azonnal izgalmat váltott ki belőlem. Már 30 felett voltam, de akkor éltem át először hasonlót. Végül nem lett az ismerkedésből semmi, de most azt érzem, többet nem tudnék visszatérni az állóvízhez. Régen azt hittem, hogy én igazán nem is vonzódom a nőkhöz, h nem izgat a meztelenség stb.. akkor tudtam meg, h de, nagyon is. Így viszont csak telnek az évek. Azokat a kapcsolatokat mikor szép szép a másik csak épp alig van kedvem hozzáérni, nem akarom. A lányoknak viszont jó ha 10%-a aki ilyen módon tetszik, és nekik is 90%-uk kapcsolatban van.
Ha magányos vagy, beszélgess, ismerkedj menj társaságba vagy ahol sokan vannak. Keresd meg a régi barátaidat, ismerőseidet. Szólj a szomszédhoz vag valakihez a boltban.
Ha társat keresel, járj nyitott szemmel és szívvel. Jól nézz körül. Nem minden bokorban terem a számodra megfelelő, az igazi.
Csak dolgozik az evolúció. Így biztos nem lesz gyereked.
Te a férfiak azon 1%-ára hajtasz, akikre minden nő. Csak épp nem vagy annyira jó nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!